Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže odštetu

VIDEO Ovako je uprava Dinama pričala na suđenju, a onda se dogodio veliki obrat: Mamić bez komentara

Dinamo traži odštetu u visini od 21 milijun eura.

Novi obrat u postupku protiv Zdravka Mamića stigao je u obliku imovinsko pravnog zahtjeva na Županijski sud u Osijeku

Dinamo je postavio zahtjev u iznosu od 21 milijuna eura, od toga se 7,3 potražuje od Mamića, otkrio je Mamićev odvjetnik Filip Glavaš za Dnevnik Nove TV.

Dinamo bez komentara, a ni Zdravko Mamić nije htio dati izjavu. Sa još šestoricom je optužen da su izvukli više od 19 milijuna eura, a Dinamo oštetili za 26 milijuna eura. Mamićev odvjetnik podsjeća da Dinamo ranije nije tražio odštetu te da se ne osjeća oštećenim:

Josip Juranović EKSKLUZIVNO Juranović: "Volim vidjeti Hajduk na prvom mjestu. Jedva čekam tu utakmicu" divider

"Tu odluku su donijela najviša tijela Dinama, Skupština, Izvršni i Nadzorni odbor kluba. Koliko je meni poznato, do današnjeg dana ta tijela nisu mijenjala svoju odluku, ta tijela i dalje smatraju da se Dinamo ne smatra oštećenim u ovom kaznenom postupku", rekao je Glavaš pa dodao:

"Uprava Dinama sada donosi odluku kojom se ipak smatraju oštećenima, nije mi jasno na temelju čega, ali da se zaključiti da je takva odluka rezultat toga da njome žele skrenuti temu s aktualnih problema u klubu na neke druge stvari".

Novi stadion na Kantridi - 1 VIDEO Treća ''nova Kantrida'' drukčije okrenuta od stare: Evo gdje će biti smještena Armada divider

Na suđenju u listopadu svjedočili su Vlatka Peras, predsjednica uprave, i Mirko Barišić, predsjednik kluba, kada su potvrdili da je računom u Klagenfurtu upravljao isključivo Mamić. U to vrijeme su poslovanje analizirala tri tijela kluba i zaključili su da nema štete:

"Zdravko Mamić upravljanjem računa u Klagenfurtu nije nanio štetu Dinamu", kazala je Vlatka Peras na suđenju...

Cijeli prilog pogledajte iznad teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider