Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

EKSKLUZIVNO Juranović: "Volim vidjeti Hajduk na prvom mjestu. Jedva čekam tu utakmicu"

Josip Juranović za Dnevnik Nove TV pričao je o Vatrenima, Unionu, ali i HNL-u.

Reporter Milan Stjelja za Dnevnik Nove TV ekskluzivno je razgovarao s Josipom Juranovićem iza kojeg je teška polusezona.

Na klupskom i reprezentativnom nivou stvari nisu išle glatko, njegov Union Berlin je upao u rezultatsku krizu, a hrvatska nogometna reprezentacija je imala problema u kvalifikacijama za Euro. Uz sve to, Juranović je imao problema s ozljedama:

"Što se tiče turbulentnih kvalifikacija, imali smo sjajan nogomet na početku, a onda je došao taj listopad. Malo su nas ozljede raštimale, nismo se bojali, ali znali smo da ako budemo pravi, da ćemo ići na Euro", rekao je Juranović pa se osvrnuo na ozljede:

Novi stadion na Kantridi - 1 VIDEO Treća ''nova Kantrida'' drukčije okrenuta od stare: Evo gdje će biti smještena Armada divider

"Imao sam ozljedu lijevog lista, malo sam se prerano vratio pa sam se opet ozlijedio protiv Walesa. Nije bilo dobro, ali to je iza mene".

Dakako, nezaobilazna je tema bio ždrijeb za Euro 2024. koji je Vatrene smjestio u grupu B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom:

"Ždrijeb nisam komentirao s kolegama iz reprezentacije, ali jesam s Bonnucijem. I on misli da je teška skupina, a pogotovo će nam biti teška prva utakmica protiv Španjolske u Berlinu. Jedva čekam tu utakmicu, jer znam da će biti puno naših navijača".

Hrvatski navijači Idete bodriti Vatrene na Euro u Berlin? Imamo savjet za vas: "Nemojte spavati u Njemačkoj" divider

Union Berlin je nedavno preuzeo Nenad Bjelica što je posebno obradovalo Juranovića:

"Meni je dobro zato što priča hrvatski, ali mislim da smo svi kliknuli jako dobro. Ima malo drugačiji način igre, ali imamo dovoljno vremena da se pripremimo za sljedeću utakmicu".

Bilo je riječi o napetoj utrci za naslov HNL prvaka i naravno njegovu Hajduku:

"Pratim HNL, volim vidjeti Hajduk na prvom mjestu. Čestitam im, nadam se da će ovo biti naša sezona".

Što je Juranović rekao o Josipu Stanišiću i konkurenciji na desnom beku pogledajte u prilogu iznad teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider