Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogodio se preokret

VIDEO Mamićev odvjetnik komentirao Dinamov zahtjev za odštetom: "Može se zaključiti jedna stvar"

Filip Glavaš, odvjetnik Zdravka Mamića, za Vijesti u 17 komentirao je potez Dinamove uprave.

Dinamo potražuje 21 milijun eura od sedmorice optuženih u procesu za nezakonito izvlačenje novca iz kluba, a to su Zdravko Mamić, Damir Vrbanović, Mario Mamić, Sandro Stipančić, Igor Krota i Zoran Mamić.

Dinamo od Zdravka Mamića traži 7.311.316 eura, a još više od njegova sina Marija - 11.437.082 eura. Od Zorana Mamića potražuju 251 tisuću, od Sandra Stipančića 1.831.436, od Damira Vrbanovića 181 tisuću te od Igora Krote nešto manje od 98 tisuća. Sve to ukupno ispada oko 21 milijun eura, za koji se na sudu smatra da je nelegalno izvučen iz kluba.

Novi stadion na Kantridi FOTO Ovako bi trebala izgledati nova Kantrida: Cijeli projekt vrijedi više od 100 milijuna eura divider

Krota i gore spomenuti Vuksan više nisu dio optužnice s obzirom na to da je jedan priznao krivnju, a drugi se nagodio.

Iz Dinama nema komentara na ovu odluku, no zato Filip Glavaš, odvjetnik Zdravka Mamića u razgovoru za Dnevnik Nove TV tvrdi da je on Dinamo spasio, a i podsjeća da je Dinamo ranije donio odluku da se ne smatra oštećenim u ovom postupku:

"Tu odluku su donijela najviša tijela Dinama, Skupština, Izvršni i Nadzorni odbor kluba. Koliko je meni poznato, do današnjeg dana ta tijela nisu mijenjala svoju odluku, ta tijela i dalje smatraju da se Dinamo ne smatra oštećenim u ovom kaznenom postupku", rekao je Glavaš pa dodao:

"Uprava Dinama sada donosi odluku kojom se ipak smatraju oštećenima, nije mi jasno na temelju čega, ali da se zaključiti da je takva odluka rezultat toga da njome žele skrenuti temu s aktualnih problema u klubu na neke druge stvari".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider