Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa ovo je show

Detalji drame uoči Dinamove utakmice podsjetili na urnebesne anegdote: Jeste li čuli za ovo?

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici, a uoči utakmice došlo je do bizarne ozljede vratara Zagorca.

Uoči utakmice Slaven Belupo - Dinamo dogodila se nezgoda vrataru Modrih Danijelu Zagorcu.

"Stao je na zaleđenu stepenicu i izvrnuo gležanj, dakle nije se dogodilo na terenu, već pri izlasku ili ulasku u svlačionicu. Bizarno, prava HNL-ovska ozljeda, pa je onda alarmiran Faris Krkalić iz Zagreba", ispričao je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Da ti se dogodi u 15:45, ne može baš puno prije, od Zagreba do Koprivnice ima oko sat vremena, po ovim vremenskim uvjetima, na onoj cesti od Križevaca do Koprivnice, treba stići na tu utakmicu", komentirao je Mateo Pukšar te primijetio:

"Vani imaju savršene travnjake, a mi imamo traktore prema kojima se ravnamo. U Koprivnici postoje grijači terena, ali nisu spojene cijevi."

Igor Ćurković uzeo je riječ i podsjetio na neke slične, iz ove perspektive urnebesne scene:

"Ove bizarne ozljede, znam da je Steve Horvat iz Hajduka bio pao pod tušem, slomio rebra i nije ga bilo većinu sezone. Miki Rapaić čačkao je oko avionskom kartom pa se izgrebao i nije mogao igrati. Ivanišević je bio pao sa skutera, Sammir je nagazio na ježinca i Dontaye Draper, legenda hrvatske košarkaške reprezentacije."

Ljubić je za kraj pohvalio sjajnog Dinamova Japanca:

"Igrač utakmice je Takuro Kaneko. Bio je izvrstan u Kazahstanu, bio je dobar protiv Osijeka, namjestio gol za izjednačenje u Varaždinu, zabio Lokomotivi za pobjedu."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider