Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos na Mestalli

VIDEO Modrić se spremao izvesti korner, a onda su počele uvrede na račun njegove kose

Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je od 65. minute utakmicu Valencije i Real Madrida u La Ligi.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Ne stišava se bura nakon utakmice na Mestalli između Valencije i Real Madrida (1:0), na kojoj su domaći navijači žestoko izvrijeđali Viniciusa, a dio uvreda zaradio je i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Bila je to utakmica prepuna tenzija, a brazilski nogometaš zbog rasističkih uvreda prijetio je odlaskom s terena. Pokazivao je sucu navijače koji su ga vrijeđali, a danas je stigla i prva kazna. Valencija je identificirala tri navijača i kaznila ih doživotnom zabranom odlaska na utakmice zbog rasističkih uvreda.

Ipak slaba je to utjeha za zvijezdu madridskog sastava, koja je zaradila crveni karton u sudačkoj nadoknadi susreta zbog naguravanja s protivničkim nogometašima.

Franjo Ivanović u skoku Iznenađujući transfer koji diže prašinu: Viđen na derbiju, Dinamo ulazi u utrku s Rijekom za velikog talenta divider

Vinicius je udario Huga Dura, a nakon pregleda VAR snimke sudac je pokazao crveni karton. To je neugodno iznenadilo Madriđane, koji su žestoko prosvjedovali nakon utakmice, a posebno je ljutit bio Carlo Ancelotti, koji je stao u obranu svog nogometaša.

"Kada je Vinicius dobio crveni, cijeli stadion je počeo pjevati 'majmune, majmune'. Jako sam tužan", poručio je Ancelotti.

Ipak, to nije bio jedini eksces domaćih navijača na ligaškom susretu protiv Reala. Na Twitteru se pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako jedan navijač vrijeđa Modrića, koji se spremao za izvođenje udarca iz kuta:

"Kosa ti miriše na slaninu", poručio je jedan domaći navijač...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider