Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos na Mestalli

VIDEO Vinicius poludio zbog uvreda: Prijetio odlaskom s terena, a onda dobio crveni

Hrvatski kapetan Luka Modrić ušao je u igru u 65. minuti susreta između Valencije i Reala.

Vinicius (Foto: Afp)

Valencia je srušila Real Madrid (1:0) u susretu 35. kola španjolske La Lige, ali sve su zasjenile ogromne tenzije na utakmici i crveni karton Viniciusa.

Jedini pogodak na susretu zabio je David Lopez u 33. minuti susreta, ali u 70. minuti izbio je pravi kaos na terenu.

Kako bi zaustavio Viniciusa u prodoru, nogometaš Valencije Eray Comert je drugom lopom, koja se našla na terenu, napucao brazilskog nogometaša i tako spriječio opasan napad.

Za to je zaradio žuti karton, ali i pokrenuo opći kaos na terenu i tribinama. Domaći navijači su zasuli Realovu zvijezdu raznim predmetima i uvredama, ali i onim na rasnoj osnovi.

Sadegh Moharrami VIDEO Ovo je čekao cijeli život: Nogometaš Dinama u 27. godini zabio prvi gol u karijeri divider

Zbog toga je Vinicisu poludio i otrčao sucu da bi mu pokazao, koji su ga uvrijedili na rasnoj osnovi, a uskoro je zaprijetio i odlaskom s terena:

"Ne želim više igrati", poručio je brazilski nogometaš, ali sve se uspjelo nekako primiriti, no samo do sudačke nadoknade kada je izbio novi incident. U samoj završnici susreta došlo je do naguravanja igrača pri čemu je Vinicius Junior udario Huga Dura nakon čega je dobio crveni karton.

Sudac Ricardo De Burgos je isključio Realova napadača nakon poziva iz VAR sobe. Zanimljivo, nadoknada je trajala čak 15 minuta, ali više nije bilo promjene rezultata.

Isključenje Viniciusa možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider