Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesno

VIDEO Maguireov autogol izazvao lavinu reakcija, škotski izbornik ga ''pokopao'' komentarom

Harry Maguire pamti i bolje nogometne dane, a škotski izbornik Steve Clark komentirao je želi li Engleza u svojoj ekipi.

Steve Clarke (Foto: Afp)

Na 150. godišnjicu najstarijeg rivalstva u svjetskom nogometu, Engleska je u prijateljskom susretu na Hampden Parku pobijedila Škotsku s 3:1.

Bila je to ujedno i 600. međunarodna pobjeda engleske vrste koja je tako postala prva europska nacija koja je dosegla ovaj broj.

Filip Hrgović Hrgović o frustracijama, kritikama i svom receptu za Usika: ''On je najbolji na svijetu, ali ja sam velik'' divider

Gosti su poveli u 32. minuti, Kyle Walker je pucao, ali je loptu skrenuo Phil Foden i svladao golmana. Tri minute kasnije u strijelce se upisao i Jude Bellingham. Gosti su u prvom poluvremenu u potpunosti dominirali, a sve otkriva podatak kako domaćini u prvih 45 minuta nisu uputili niti jedan udarac prema vratima Aarona Ramsdalea.

Škotska se vratila u život u 67. minuti autogolom Harryja Maguirea. Robertson je ubacio, a stoper Manchester United nespretno pogodio vlastitu mrežu.

Rumunjska - Kosovo Jedan potez kosovskog nogometaša razbjesnio 30 tisuća Rumunja koji su podržali Srbe divider

Nesretni Maguire itekako pamti bolje dane, nekoć je smatran u Leicesteru velikom nadolazećom zvijezdom i gotovo sigurnom okladom za Manchester United, ali karijera mu je krenula nizbrdo.

Nakon sinoćnje utakmice novinari su pitali škotskog izbornika Stevea Clarkea želi li vidjeti Maguirea u svojoj momčadi, a njegova odbijenica postala je pravi hit na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider