Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neredi u španjolskoj

VIDEO Objavljena snimka sukoba BBB-a u Sevilli, letjeli su stolovi

Navijači Dinama napravili su incident Sevilli prije utakmice Europske lige.

U sklopu play-offa Europske lige večeras od 21:00 igraju Sevilla i Dinamo. Modri će imati veliku podršku u Španjolskoj.

Više od tisuću Bad Blue Boysa je stiglo u grad kako bi podržalo igrače Dinama u velikoj utakmici, a napravili su i incident u gradu.

Prema pisanju portala Eldesmarque, a i na objavljenom videu, mogu se vidjeti navijači Dinama kako bacaju namještaj jednog od kafića u centru grada.

gol expired Sevilla obustavila prodaju ulaznica za večerašnji dvoboj protiv Dinama divider

 

''Tijekom jutra su napravili veliku štetu i napali jednu osobu. Svjedoci koji su sve vidjeli ne znaju zbog čega je došlo do sukoba. Moglo se vidjeti kako navijači iz Hrvatske bacaju stolove'', piše spomenuti španjolski medij.

Pokazuju golu stražnjicu 

"U srijedu je u centru već izbilo nekoliko nereda i izoliranih incidenata koje su započeli Dinamovi navijači, navijačka skupina koja je poznata po svojim sukobima u brojnim europskim gradovima", piše u svom izvještaju ABC Sevilla.

gol expired VIDEO: BBB-i u Sevilli pokazali golu stražnjicu i mahali zastavom NDH-a, policija tvrdi da je spriječila dogovor o tučnjavi divider

Objavljena je i snimka na eldesmarque.com na kojoj Dinamovi navijači mirno stoje okupljeni kod jednog kafića, a kad su shvatili da ih netko snima, jedan je navijač pokazao golu stražnjicu, dok je drugi mahao službenom zastavom NDH-a.

Policija demantirala lokalne medije

No policija je danas demantirala lokalne medije. Tvrde da nikakvih nereda nije bilo.

"Sinoć su u centru grada neki građani, uplašivši se Dinamovih navijača koji su onuda prolazili u manjim grupama, zvali policiju. No ništa se ozbiljnije nije dogodilo. Na izlogu jedne papirnice je bilo razbijeno staklo, vjerojatno ga je netko razbio slučajno u alkoholiziranom stanju", rekao je glasnogovornik policije u Sevilli za Hinu.

"Takve situacije u kojima netko viče, ili opsuje nekome nešto, nisu ništa neuobičajeno uoči utakmica ali nikakvih nereda nije bilo", dodao je.

U ulici Sierpes, gdje je došlo do incidenta, ne vidi se šteta na izlozima. Nitko nije uhićen.

BBB dogovarali sukob s Biris Norte

Glasnogovornik španjolske policije je rekao da su se neki od tih navijača dopisivali s radikalnim navijačima Seville iz skupine Biris Norte gdje su dogovarali sukob u gradu.

"To je, međutim, spriječeno. Pratili smo tu komunikaciju te je to u startu onemogućeno", rekao je glasnogovornik.

VIDEO Gol Oršića za pobjedu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider