Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Europska liga

Sevilla obustavila prodaju ulaznica za večerašnji dvoboj protiv Dinama

Sevilla i Dinamo večeras od 21 sat igraju prvi susret šesnaestine finala Europske lgie.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Seville i Dinama večeras od 21 sat igraju prvi susret play-offa osmine finala Europske lige u Španjolskoj, a na europski ogled stiglo je blizu dvije tisuće navijača zagrebačke momčadi.

Iako je u slobodnoj prodaji do jučerašnjeg dana navodno ostalo nešto više od 10 tisuća ulaznica, Sevilla je danas obustavila internetsku prodaju ulaznica, i to odlukom nadležnih tijela.

Dinamovci razgrabili ulaznice 

Navodno je španjolski klub otkrio da su navijači Dinama koji su stigli u Španjolsku bez ulaznice, istu kupili na internetskoj stranici andaluzijskog kluba.

Budući da se radi o utakmici visokog rizika, Španjolci žele spriječiti miješanje domaćih i gostujućih navijača, odnosno navijača Dinama koji su razgrabili 1700 ulaznica za gostujući sektor na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan koji može primiti blizu 44 tisuće gledatelja.

gol expired Rakitićev otac Luka stigao posjetiti svoj klub, donio poklon i fotografirao se s Kopićem divider

Prvo su Španjolci poslali tisuću ulaznica u Zagreb koje su razgrabljene, nakon čega su u Maksimirskoj 128, vidjevši koliki interes vlada među njihovim navijačima, odlučili uputiti zahtjev da im se odobri novi kontigent ulaznica. Sevilla je odgovorila pozitivno te je u Zagreb stiglo još 700 ulaznica.

BBB pokazali stražnjicu španjolskim novinarima

Nažalost, tijekom jučerašnjeg dana policija u Sevilli morala je nekoliko puta intervenirati zbog pojedinih incidenata, tučnjava i agresivnog ponašanja. 

Također, španjolski eldesmarque.com objavio je snimku na kojoj Dinamovi navijači mirno stoje okupljeni kod jednog kafića, a kad su shvatili da ih netko snima jedan je navijač pokazao golu stražnjicu, dok je drugi mahao službenom zastavom NDH.

Video možete vidjeti ovdje.

Za sada još nema uhićenja ili ozlijeđenih za razliku od okršaja 2016. godine kad su trojica Dinamovih navijača privedena zbog tučnjave i nanošenja materijalne štete u jednom baru u centru grada. Naravno, nadamo se da neće ni biti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider