Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ugledao se na Zizoua

VIDEO Kakav divljak! Diega Costu čeka duga suspenzija nakon nevjerojatnog poteza

Diego Costa isključen je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena na gostovanju u Brentfordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrala se čak sedma minuta sudačke nadoknade u Brentfordu kada je Diegu Costi prekipjelo i odlučio ''osvetiti'' se braniču domaće momčadi, Benu Meeu.

gol expired Poms nakon velike pobjede: "Drugo poluvrijeme? Nemam pojma, nisam ga ni vidio, ali najvažnija su tri boda" divider

Nakon povlačenja cijeli susret i dobacivanja s obje strane, Diego Costa odlučio je riješiti dvoboj na svoj način. Naime, naturalizirani Španjolac glavom je udario u lice Meeu, sudac na prvu nije vidio što se dogodilo, ali VAR ovakve stvari ne prašta.

Divljačku reakciju Diega Coste možete pogledati OVDJE.

gol expired VIDEO Ante Palaversa zabio na najtežem gostovanju u Francuskoj divider

Costa je poznat po svojim ispadima, ali za vrijeme igranja u Chelseau od 2014. do 2017. godine u Premier ligi nije bilo VAR-a, dok danas ovakvi potezi ne mogu proći neprimijećeno.

gol expired Čačić nakon prvog poraza u prvenstvu: ''Rekao sam da ćemo patiti zbog Lige prvaka, nismo učinkoviti prema naprijed'' divider

Costa je stigao u Wolverhampton kao zamjena za Sašu Kalajdžića kojeg su Vukovi platili 15 milijuna funti, ali tijekom svoje prve utakmice za klub zadobio je ozljedu prednjih križnih ligamenata.

 

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider