Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REPOVI NAKON UTAKMICE

VIDEO Istrijani posprdnom objavom reagirali na crveni karton, pogledajte prekršaj koji je do njega doveo

Nogometaši i vodstvo Istre ne mogu se pomiriti s crvenim kartonom pokazanim Frani Mlinaru u 70. minuti utakmice protiv Rijeke.

Frano Mlinar i Facundo Caseres (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

24. kolo SuperSport hrvatske nogometne lige otvorio je na stadionu Aldo Drosina sudar Istre 1961 i Rijeke. Gosti su slavili rezultatom 0:2, a susret su obilježila i dva crvena kartona.

Posebno je bitan onaj koji je u 70. minuti susreta zaradio Frano Mlinar, zbog starta na Matiji Friganu, u blizini centra igrališta. Sudac mu ga je pokazao izravno, nakon vrlo oštrog starta.

Žestoki prosvjedi istog trenutka

No, starta za koji su domaći nogometaši smatrali kako nije bilo toliko grub da bi Mlinar završio izvan igre. Dugo su prosvjedovali kod suca, ali naravno da to nije dalo nikakvog rezultata.

Nakon utakmice, pri čijem je kraju isključen i Ante Erceg, Istra 1961 reagirala je putem društvenih mreža. Sarkastičnom, ali nazvat ćemo je i posprdnom objavom, koja se može usmjetiti na račun suca Jakova Titlića.

Možete ju vidjeti ispod odlomka.

Što se tiče samog prekršaja, je li bio dovoljno oštar da bi završio isključenjem, najbolje se možete uvjeriti sami. Samo trebate kliknuti OVDJE i pogledati video.

Sve u svemu, vikend nije niti počeo, a opet se najviše govori o suđenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider