Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poštuje srpskog tenisača

VIDEO Lovren progovorio o odnosu s Novakom Đokovićem: Otkrio da ima jednu veliku želju

Dejan Lovren dao je veliki intervju za Dnevnik Nove TV, a pričao je i o Novaku Đokoviću.

Dejan Lovren emotivno se oprostio od Hrvatske, s kojom je osvojio dvije medalje na svjetskim prvenstvima, a u ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV razgovarao je s Markom Šepatom o najzanimljivijim temama.

U polusatnom razgovoru neizbježna je tema bio i Novak Đoković, najbolji srpski tenisač, kojem je hrvatski nogometaš pružio veliku podršku u trenucima kada mu je bio zabranjen ulazak u Australiju.

Podsjetimo, početkom prošle godine tamošnje vlasti nisu dopustile srpskom tenisaču nastup na Australian Openu zbog strogih pravila o koronavirusu i problema s vizom.

Dejan Lovren i Mohamed Salah VIDEO Lovren otkrio tajnu koju nikome nije rekao: "Uzeo sam masku i sakrio se" divider

''Pa nekad on meni šibne poruku na Instagramu, ja njemu, za neke uspjehe", rekao je Lovren pa dodao da mu je Đoković među prvima čestitao na osvajanju brončane medalje u Katru.

"Je, ne mogu lagati. Kažem, sve što je on prolazio i vidim tu neku nepravdu, ne mogu ne podržati takvog čovjeka", priznaje Lovren, koji još uvijek nije upoznao Đokovića.

"Još ne, definitivno bih volio, ali čovjek koliko je odsutan od kuće, ja odsutan. Ne znam kad ćemo se vidjeti, možda na nekoj fešti", zaključio je Lovren.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider