Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEBO MU JE BILO GRANICA

VIDEO Gdje je nestao ovaj igrač? Pogledajte kako se Unitedov napadač 2017. godine poigrao s Modrićem i suigračima

Anthony Martial trebao je biti dugogodišnje rješenje za ofenzivne probleme Manchester Uniteda.

Martial 2017. godine protiv Reala (Foto: screenshot (YouTube))

Gledajući kako je Manchester United već neko vrijeme daleko od rezultata kakve bi klub njihove reputacije trebao ostvarivati, često se njihovi navijači prisjete igrača koji su ih trebali podići na višu razinu ili jednostavno nisu opravdali očekivanja s kakvima su dovedeni.

Moreno Živković Dinamo objavio vijest koja će razveseliti navijače Modrih: Mladi talent vraćen u Maksimir divider

Jedan od takvih je Anthony Martial, koji je dovedn 2015. godine iz Monaca za 36 milijuna funti. Imao je 20 godina te iza sebe dvije sjajne sezone u velikanu iz Monte Carla.

Devet godina u Manchesteru

Zanimljivo, Martial se do danas zadržao u Manchesteru, no nikad nije opravdao svoje dovođenje. Imao je tek poneke bljeskove, iako su svi treneri u jednom trenutku vjerovali da su ga pronašli te da bi trebao postati prvi napadač Crvenih vragova.

Jedan od tih bljeskova dogodio se 2017. godine, u prijateljskom susretu protiv Real Madrida, kad je Martial pokazao svu raskoš svog talenta, onu koju jednostavno kroz cijelu karijeru ne može učiniti konstantom.

Asistirao je za pogodak nakon jednog od najboljih driblinga kojeg pamtimo u modernom nogometu. Uzeo je loptu na lijevom krilu, a onda se poigrao s Danijem Carvajalom i Lucasom Vazquezom te na kraju i Lukom Modrićem, koji im je došao pomoći, ali bez rezultata. 

Josip Brekalo Talijanski novinar plaši Dinamove navijače: ''Brekalo nije još odlučio'' divider

Martial je do danas za United odigrao 317 utakmica, upisavši 90 pogodaka i 55 asistencija. Ovako od oka, nije to loša statistika, no u najvažnijim susretima bi najčešće zakazao, a i činjenica je da njegov potez koji mnogi najviše pamte je upravo ovaj, iz prijateljskog susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider