Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jakirović u njega vjeruje

Dinamo objavio vijest koja će razveseliti navijače Modrih: Mladi talent vraćen u Maksimir

Dinamo je objavio povratak Morena Živkovića u maksimirski klub s posudbe u Lokomotivi...

Moreno Živković (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

„Daroviti stoper i dijete Dinama s 15 godina staža u klubu, Moreno Živković vraćen je danas s posudbe iz Lokomotive te se priključio prvoj momčadi. Moreno, dobrodošao natrag!“ stoji u objavi na službenom X profilu zagrebačkog kluba.

Martial 2017. godine protiv Reala VIDEO Gdje je nestao ovaj igrač? Pogledajte kako se Unitedov napadač 2017. godine poigrao s Modrićem i suigračima divider

19-godišnji Živković, inače sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića, imao je vrlo dobru polusezonu u Lokomotivi i tako je uvjerio trenera Dinama Sergeja Jakirovića da bi mogao pomoći Modrima u proljetnom dijelu sezone, posebice jer imaju dosta problema sa zadnjim redom.

Živković je ljetos otišao na jednogodišnju posudbu u Lokomotivu i stoga će Dinamo isplatiti Lokosima 100 tisuća eura kompenzacije.
Živković se već danas pojavio na prvom treningu Dinama, a 8. siječnja putuje s Modrima na pripreme u Rovinj.

Živković je prošao omladinske selekcije u Dinamu, igrao je za Modre u Ligi prvaka mladih, a na turniru Mladen Ramljak 2022. dobio je nagradu za najboljeg obrambenog igrača, te je smatran za jednu od najvećih mladih nada maksimirskog kluba.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider