Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko dolazi na maksimir?

VIDEO Dinamo počeo s pripremama, šuška se o pojačanjima: "Aktivni smo, radimo"

Sergej Jakirović počeo je pripreme s Dinamom za novu sezonu.

Još uvijek nepotpuna, nakon pet tjedana pauze, okupila se Dinamova momčad na startu priprema za sljedeću sezonu. Oko 35 igrača imao je na popodnevnoj prozivci na Hitrec Kacianu Sergej Jakirović, a nekoliko sati ranije odradio je i prvu pressicu.

''Dobar dan svima, nadam se da sam vam nedostajao. Je li tako?'' kazao je nasmijani Jakirović.

Dobro raspoložen, kao glavne ciljeve istaknuo je obranu naslova prvaka i bacio pogled na Europu.

''Sigurno imamo 10 osiguranih utakmica, možemo reći da smo prezimili u Europi, potencijalno playoff lige što je jako dobar izazov za nas, mi ćemo bez obzira na protivnika kojeg ćemo znati 5. kolovoza, ja sam rekao da treba sve napraviti da uđemo u ligu prvaka'', najavio je.

Martin Erlić Skromni Vatreni ispao iz lige i ostao bez minute na Euru, ali smiješi mu se transfer karijere? divider

Samim time i ojačati kadar, a Jakirović priželjkuje još po jedno pojačanje u svakoj liniji. Glavni prioritet je Marko Pjaca, koji je sve dogovorio s klubom, samo se čeka službena objava.

''U pregovorima smo s Markom, i sve kad bude službeno vi ćete bit obaviješteni. Već smo govorili da je on velika kvaliteta, dijete Dinama, kažem, aktivni smo, radimo."

Bit će prometno ovih dana u Maksimiru, a od dolazaka, za sad je potvrđen samo onaj vratara Ivana Filipovića. Pred potpisom su Pjaca i 22-godišnji španjolski stoper Raul Torrente kojem je istekao ugovor s Granadom. Želje su Šotiček, Slovenac Gnezda Čerin i Dion Drena Beljo.

Kylian Mbappe Francuska izbacila Belgiju u osmini finala! Tricolori ''na mišiće'', kasni autogol presudio susret divider

''Ovisi od igrača, hoće li nam Petković otići ili ostati. Beljo? Ako ste objavili, onda je očito nas odbio, kako ću reći, radi se, imamo nekoliko opcija. Sve je u zraku, već je komunicirano da je za Gnezdu poslana jedna ponuda, sad naravno kako Slovenci igraju jako dobro na Euru, naravno da može doći do promjena, o tom po tom, vidjet ćemo."

S druge strane otišli su Halilović, Kaneko, Vidović i Drmić, a pred odlaskom su Šutalo i Bulat. Za tjedan dana Plavi odlaze u Austriju na centralni dio priprema, a tada im se priključuju reprezentativci Petković, Baturina i Hodža. Najzvučniji protivnik na pripremama bit će Bešiktaš te Šahtar, koji će poslužiti kao generalka pred početak sezone.

Danilo Veiga i Dario Melnjak Rijeka se oprostila od još jednog igrača: Odlazi u Portugal! divider

Donna Vekić Donna Vekić velikim preokretom izborila drugo kolo Wimbledona! divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider