Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drugo pojačanje

Španjolski stoper na korak od potpisa za Dinamo: Napušta La Ligu i dolazi besplatno na Maksimir

Španjolski stoper Raul Torrente trebao bi idućih dana potpisati za Modre.

Sergej Jakirović (Foto: Lucija Ocko/Cropix)

Nogometaši zagrebačkog Dinama polako kreću s pripremama za novu sezonu. Neobično dugo je trajala ljetna pauza za nogometaše aktualnih prvaka Hrvatske, zvijezde su se poklopile i Dinamo kreće tek od play-offa Lige prvaka, a HNL također starta nikad kasnije.

Jakirović i Marić imaju vremena za slaganje momčadi, ponajprije Modri traže pojačanja u zadnjoj liniji, a izgleda da su ga pronašli u Španjolskoj.

22-godišnji stoper Raul Torrente trebao bi idućih dana potpisati za Modre. Riječ je o igraču Granade vrijednom tri milijuna eura prema Tranfermarktu, ali istekao mu je ugovor s Andalužanima i dolazi besplatno u Zagreb, doznaje Germanijak.

Boris Krčmar i Romeo Grbavac Čudo na Svjetskom prvenstvu! Hrvatska izbacila branitelja naslova za četvrtfinale! divider


Torrente je prošle sezone upisao 17 nastupa u La Ligi, ali prije godinu i pol doživio je tešku ozljedu desnog koljena i polako se vraća u formu. Ozbiljna ozljeda ligamenata koju je zadobio ostavila ga je izvan travnjaka od kolovoza 2022. do siječnja 2023. godine.


Dodajmo da ima i jedan nastup za mladu reprezentaciju Španjolske.

Torrente je drugo Dinamovo pojačanje za novu sezonu, Pjaca se vraća na Maksimir, a šuška se da je i Marin Šotiček jako blizu potpisa ugovora, navodno je sve dogovoreno između dva zagrebačka prvoligaša.

Nevrijeme u Dortmundu FOTO Prekinuta utakmica: Nevjerojatne scene iz Dortmunda, tuča i oluja potjerali navijače i igrače divider

Marko Livaja Hajduk ostvario novu pobjedu na pripremama: Bijeli minimalno slavili protiv Posušja iza zatvorenih vrata divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider