Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OTPLATILI KLAUZULU

Dogovoren veliki povratak Marka Pjace u Dinamo!

Rijeku će uskoro napustiti još jedan reprezentativac te pojačati redove hrvatskog prvaka.

Marko Pjaca (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Dogovoren je jedan veliki, ali i podosta očekivani povratak unutar hrvatskog klupskog nogometa.

Marko Pjaca ponovno će odjenuti dres Dinama, nakon odlične sezone u Rijeci, koja ga je vratila i u status hrvatskog reprezentativca.

29-godišnji Pjaca vratio se s Europskog prvenstva, gdje unatoč prizivanjima navijača nije dobio niti minute na terenu, a onda je odmah krenuo dogovoriti posao.

Dinamo će isplatiti odštetu 

Odšteta bi trebala biti milijun i pol eura, koliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru s Rijekom te bi se odmah nakon dogovorenog produženog odmora trebao priključiti pripremama hrvatskog prvaka.

Pjaca je u prošloj sezoni za Rijeku odigrao 31 utakmicu, upisavši sedam pogodaka i pet asistencija, a posebno je dobro izgledao na proljeće, nakon što mu je jesen poslužila za hvatanje potrebnog ritma.

Rijeku je tako u ovom prijelaznom roku napustio i drugi reprezentativac, nakon što su Nediljka Labrovića prodali u njemački Augsburg.

Preostao je još Marco Pašalić, za kojeg postoji veliki interes raznih klubova, kao i za još neke igrače viceprvaka Hrvatske.

Edward Iordanescu Rumunjski izbornik demantirao optužbe o namještanju utakmice s Slovačkom: "Duguju nam ispriku, to je sramotno" divider

Cristiano Ronaldo VIDEO Gruzijac s tribine skočio pred Ronalda: Je li ovo bio pokušaj udarca nogom u glavu? divider

Luka Modrić Španjolci tvrde: Modrić će imati tri cilja s Realom u narednoj sezoni divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider