Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bilo sjajno

Skromni Vatreni ispao iz lige i ostao bez minute na Euru, ali smiješi mu se transfer karijere?

Hrvatski nogometaš Martin Erlić se našao na radaru Atalante.

Martin Erlić (Foto: Profimedia)

Iza Martina Erlića je sezona koju bi volio što prije zaboraviti, prvo je ispao iz Serie A sa svojim Sassuolom, a onda i s Hrvatskom s Europskog prvenstva.

Imao je problema s ozljedom, ali na pripreme s hrvatskom nogometnom reprezentacijom je stigao potpuno spreman. Dobio je 60-ak minuta u pobjedi protiv Sjeverne Makedonije, a onda nestao s mape.

Izbornik Zlatko Dalić nije mu dao ni minute u tri susreta grupne faze Europskog prvenstva, sve je utakmice odgledao s klupe, što je mnoge iznenadilo, ali sigurno će biti mjesta u budućnosti za njega.

Naročito ako se dogovori transfer u redove osvajača Europske lige, Atalantu koja se počela raspitivati oko Erlića, otkrio je talijanski insajder Nicolo Schira.

Naravno, još se puno toga mora odraditi do zaključenja transfera, ali svakako veseli vidjeti da se takav klub interesira za hrvatskog braniča. Pronađu li klubovi zajednički jezik, Erlića će u novom klubu dočekati poznato lice iz reprezentacije, Mario Pašalić.

Danilo Veiga i Dario Melnjak Rijeka se oprostila od još jednog igrača: Odlazi u Portugal! divider

Kylian Mbappe Francuska izbacila Belgiju u osmini finala! Tricolori ''na mišiće'', kasni autogol presudio susret divider

Jude Bellingham Bellinghamova gesta mogla bi ga skupo koštati! UEFA pokrenula istragu i odlučuje o sudbini zvijezde divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider