Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka li ga suspenzija?

Bellinghamova gesta mogla bi ga skupo koštati! UEFA pokrenula istragu i odlučuje o sudbini zvijezde

UEFA će istražiti gestu koju je engleski reprezentativac Jude Bellingham napravio nakon što je duboko u sučevom dodatku postigao izjednačujući pogodak protiv Slovačke.

Jude Bellingham (Foto: Afp)

UEFA će istražiti gestu koju je engleski reprezentativac Jude Bellingham napravio nakon što je duboko u sučevom dodatku postigao izjednačujući pogodak u dvoboju osmine finala protiv Slovačke, u kojem su Englezi golom Harryja Kanea u produžetku slavili s 2:1 i plasirali se u četvrtfinale nogometnog Eura.

U nedjeljnoj utakmici koja je odigrana na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu, Bellingham je efektnim "škaricama" preko glave postigao pogodak za 1:1 u petoj minuti dodatka i tako omogućio engleskoj reprezentaciji da u produžetku spriječi najveću senzaciju na Euru u Njemačkoj.

Bruno Petković i Sandro Kulenović Na Maksimir uskoro stiže ponuda iz Engleske? Evo koliko bi Plavi mogli zaraditi na svom napadaču divider

Nakon postignutog pogotka 21-godišnji igrač Real Madrida je napravio gestu okrenut prema slovačkoj klupi s pričuvnim igračima.

"Istražitelj Uefinog etičkog i disciplinskog tijela će provesti disciplinsku istragu o mogućem kršenju osnovnih pravila ponašanja, što ga je počinio igrač engleske nogometne reprezentacije Jude Bellingham, a koje se navodno dogodilo tijekom utakmice. Informacije o ovom slučaju bit će dostupne u dogledno vrijeme", priopćili su iz Uefe.

O ovom se slučaju oglasio i sam Bellingham već u večeri nakon dvoboja, objavom na društvenoj platformi X:

"Interna šaljiva gesta prema bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Nemam ništa osim poštovanja prema tome kako je slovačka momčad odigrala večeras."

Archie Gray Tottenham doveo čudo od igrača, klinca koji je prošle sezone sve ostavljao bez teksta divider

Matej Šakota (lijevo) Slaven Belupo uskoro dobiva milijun eura tešku ponudu iz Lige petice divider

Gattuso i Rodriguez u Milanu 2019. godine Gattusova želja sve dalje od Hajduka? U redu stoje Arapi, bundesligaši… divider

Tko je prvi favorit za naslov prvaka Europe?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider