Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele talentiranog napadača

Slaven Belupo uskoro dobiva milijun eura tešku ponudu iz Lige petice

Ljetni prijelazni rok se polako zahuktava u Slaven Belupu.

Matej Šakota (lijevo) (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Na adresu Slaven Belupa uskoro bi mogla sletjeti milijun eura teška ponuda iz Lige petice!

Nakon što su prodali Ivana Lepinjicu u azerbajdžanski Sabah za iznos od 500 tisuća eura, koji će se podijeliti između kluba i igrača jer je stigao posve besplatno, Farmaceuti rade na novom, velikom transferu!

Podravski list piše kako se Lecce, koji je sezonu okončao na 14. mjestu Serie A, počeo ponovno raspitivati za Mateja Šakotu. Talijani već neko vrijeme prate 19-godišnjaka i navodno su spremni ponuditi oko milijun eura odštete.

Ni klubu, ni igraču se ne žuri s transferom, no posve je jasno da bi ovo mogla biti velika financijska injekcija za koprivnički klub koji je uoči nove sezone potvrdio dolazak dva igrača, Marka Leškovića i Luke Lučića.

Naravno, to neće biti jedini dolasci, a u Koprivnicu su htjeli dovesti i Frana Karačića koji se ipak odlučio za Lokomotivu. Kao zamjena za Lepinjicu spominju se Dario Čanađija i Ljuban Crepulja, dok se na krilnim pozicijama vrti nekoliko imena.

Od Šime Gržana, Kristijana Fućaka do Danijela Drožđeka, svi su na radaru koprivničkog kluba, no oni bi se radije okušali u inozemstvu, tako da su stavili Slaven Belupo na čekanje, zaključuje Podravski list.

Kylian Mbappe Francuska izbacila Belgiju u osmini finala! Tricolori ''na mišiće'', kasni autogol presudio susret divider

Stipe Miočić i Andrej Arlovski VIDEO UFC se oprostio od jednog od najvećih teškaša svih vremena divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider