Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapetan modrih

Ademi odgovorio na pitanje odlazi li zauvijek iz Dinama i posebno zahvalio klubu

Kapetan, motor, ikona, pa i legenda Dinama. Sve to je Arijan Ademi!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da nije promašio jedanaesterac, dvostruki sinoćnji strijelac Arijan Ademi imao bi savršen početak nove sezone s Dinamom. A budući da se nedavno vratio s Eura, sinoć nije ni trebao igrati.

"Bilo je dobro za mene i ekipu da se što prije priključim, jednostavno da se ne prolazi taj neki dio priprema kad sam već unutra. Dok sam bio na odmoru, malo sam radio, održavao se, da mogu krenuti odmah."

gol expired McGregor opasno prijeti Poirieru: "On je truplo, ubit ću ga i iznijeti na nosilima" divider

A iza njega je povijesno ljeto: iako u hrvatskoj reprezentaciji nije imao mjesta, Ademi je za zemlju svog podrijetla: Sjevernu Makedoniju, igrao veliko natjecanje.

"Bilo je to stvarno veliko iskustvo i sretan sam što sam imao priliku igrati na takvom natjecanju. Žao mi je što nismo napravili nešto više jer ekipa je stvarno veliki potencijal.

gol expired Englezi žele proglašenje nacionalnog praznika ako budu prvaci Europe divider

Uostalom, za što su sposobni, Ademi i Makedonci već su pokazali: pobjedom protiv Njemačke, u Duisburgu, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Protiv bilo koga, tako i Njemačke, jednostavno želimo dati sve od sebe i pobijediti. Na kraju smo pobijedili, napravili smo stvarno veliku senzaciju za čitavu Europu... Najveća pobjeda u povijesti Makedonije."

Ademi je u Dinamu već 11 godina! Danas ima punih 30 i svako je ljeto pitanje: odlazi li ipak u inozemstvo?

Prognoze za UFC 264 McGregor ili Poirier? Pogledajte prognoze za UFC spektakl u nedjelju, mišljenja se razlikuju divider

"Kad ne treniram, kad nisam unutra, onda razmišljam o svemu. Ovako, kad počnu treninzi, kad počnu utakmice, samo sam koncentriran na Dinamo i samo me to trenutačno zanima."

Daleko iza Ademija sad je ona dugačka suspenzija zbog (dokazano nenamjernog!) dopinga. Dinamo je tada stao iza njega, a Ademi je uzvratio i do danas obara klupske rekorde.

"Klub je stao iza mene u najtežem periodu mog života. Ja koliko god napravim, malo je za klub. Stoga, dok god sam ovdje, davat ću sve od sebe. I bez obzira na te rekorde i sve, to me ne može uljuljati, nego jednostavno samo gledam prema naprijed, da što više napravim s Dinamom."

Kapetan, motor, ikona, pa i legenda Dinama. Sve je to Arijan Ademi! A kako je krenuo sinoć, ništa manje od njega ne možemo očekivati ni ove sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider