Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sljedeći dinamov protivnik

U prve tri minute utakmice zabio sjajan gol pa izašao van: Peh ili njegova glupost?

Veznjak varšavske Legije odigrao je bizarne tri minute utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od parova 3. pretkola Lige prvaka činit će pobjednici dvoboja između Dinama i Omonije te Legije Flore iz Tallina. Zanimljivo, gubitnici tih dvoboja naći će se također, ali u 3. pretkolu Europske lige.

Nakon što je hrvatski prvak s 2:0 svladao Omoniju, vjerujemo da će Dinamo biti bolji i nakon uzvrata na Cipru. Drugi favorit, Legia se izvukla u Varšavi protiv estonske Flore pogotkom u 91. minuti za pobjedu 2:1.

Nije nezanimljiv bio ni prvi pogodak na utakmici koji je pao već u 3. minuti utakmice. Bartosz Kapustka presjekao je jednu loptu u svojoj polovici, sjurio se prema golu gostiju te na kraju lijepo zabio za oduševljenje na stadionu.

gol expired Ovakve pobjede Modrima su postale čista rutina: Pokazatelj da je Dinamo izrastao u respektabilan europski klub divider

I on je bio u euforiji pa je krenuo proslaviti gol pred navijačima. Preskočio je reklamu te čudno doskočio te ubrzo prekinuo slavlje zbog jakog bola u gležnju.

Pehist Kapustka nije mogao nastaviti utakmicu, a od euforije iz 3. minute sve se pretvorilo u debakl koji je spriječio Rafael Lopes u sudačkoj nadoknadi.

Snimku bizarne ozljede pogledajte ovdje.

gol expired Dinamovci su kraljevi eurokvalifikacija: Nitko u Europi nije bolji od hrvatskog prvaka u UEFA-inim natjecanjima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider