Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro bi došao

Veliki talent i mladi hrvatski reprezentativac nije u planovima trenera: Opcija je i posudba u HNL?

Hrvatska reprezentacija ima problema na poziciji centralnog napadača, a sad je jedan od naših najvećih talenata otpisan od strane trenera te će potražiti novi klub.

Gabriel Vidović (Foto: Afp)

Mladi hrvatski reprezentativac i igrač Bayern Münchena, Gabriel Vidović neće s momčadi putovati na pripreme u Aziji. Naime, trener Bavaraca Thomas Tuchel izostavio ga je s popisa putnika na azijsku turneju što je indikator da na mladog napadača ne računa ove sezone.

Prošlu sezonu Vidović je proveo na posudbi u Vitteseu gdje je u 25 nastupa u Eredivisiji upisao četiri pogotka. Ovaj polivalentan napadač svojim nastupima u Nizozemskoj ligi zaslužio je poziv u mladu reprezentaciju Hrvatske te je na Europskom prvenstvu upisao dva nastupa, jednom u startnoj postavi i jednom ušavši s klupe.

Opus Arena Osijek službeno predstavio dosad najveće ovosezonsko pojačanje divider

Zanimljiva je njegova statistika u drugoj momčadi Bayerna gdje je u 33 nastupa zabio 21 pogodak i podijelio 10 asistencija. Takvim učinkom proglašen je jednim od najvećih talenata svoje generacije.

Čini se kako je sada u karijeri naišao na zid, a vjerojatno mu predstoji još jedna posudba. 19-godišnji napadač mogao bi se vratiti u Hrvatsku, a kao opcija ističe se Dinamo. Ukoliko Petković ostvari svoj inozemni transfer u Maksimiru bi mogli krenuti po talentiranog napadača željnog dokazivanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider