Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU

Veliki preokret kod Paula Dybala? Argentinac ne može ostati ravnodušan na poziv Mourinha

Malo je klubova koji ovog ljeta ne bi voljeli u svoje redove dovesti Paula Dybalu.

Paulo Dybala (Foto: Afp)

Nakon punih sedam godina koliko je proveo u redovima Juventusa, Paulo Dybala napušta Staru damu. Još uvijek nije poznato koja će biti njegova iduća stanica, ponajviše zbog toga što je interes za usluge 29-godišnjeg Argentinca izuzetno velik.

U jednom trenutku se kao gotovo sigurna stanica spominjala Engleska, gdje Dybala može birati između Arsenala, Tottenhama i Newcastlea, dok je nakon toga odjednom u prvi plan došao milanski Inter. Ipak, sad se pojavilo još jednu ime, a talijanski mediji vjeruju da je i najrealnije.

Poziv Mourinha puno znači

Čini se kako Dybala nije ostao ravnodušan na poziv iz Rome, odnosno na želju Josea Mourinha da ga dovede u svoje redove. Budući da nije potrebno platiti odštetu, moglo bi se duboko posegnuti u blagajnu po pitanju primanja. Osim toga, Mourinho ga je osobno zatražio od uprave, stavivši ga kao prioritet u prijelaznom roku.

gol expired Vatreni odbio ugovor i naljutio klub, a njegov menadžer tvrdi: "Novac nije bio problem" divider

Kako La Gazzetta delo sport piše, osim želje da radi s najosebujnijim trenerom svijeta, koji će Romu voditi i iduće sezone, Dybala je oduševljen i atmosferom kakvu je sretao na domaćim Rominim utakmicama. Ostanak u Italiju, gdje igra već deset godina, također je bitna stavka.

Romi do kraja sezone slijede dva izuzetno bitna susreta, koji će odlučiti o tome koja će sve natjecanja igrati iduće sezone. Za vikend gostuju kod Torina te brane šesto mjesto, koje drže s bodom više od sedmog Fiorentine i osme Atalante. Pobjedom osiguravaju nastup u Europskoj ligi, ali moguć je čak i pad u Konferencijsku ili ostajanje bez Europe putem lige.

25. svibnja čeka ih još i finale Konferencijske lige protiv Feyenoorde, osvajanjem koje se također osvaja mjesto u Europskoj ligi. Da se pita ostale Talijane, njima bi najbolje izgledalo osmo mjesto Rome te osvajanje trofeja u Europi, čime bi dobili dodatnog europskog sudionika, no nema sumnje da će Mourinho pokušati već za vikend osigurati mjesto u drugom najjačem UEFA natjecanju, a onda s jednom brigom manje krenuti u Tiranu na finale.

Giorgio Chiellini Allegri u 17. minuti izvadio legendu Juventusa i priuštio mu nezaboravan ispraćaj, Srbin pokvario veselje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider