Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurno odlazi

Vatreni odbio ugovor i naljutio klub, a njegov menadžer tvrdi: "Novac nije bio problem"

Josip Brekalo je stigao ovog ljeta na jednogodišnju posudbu u Torino iz Wolfsburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo neće ostati u Torinu. Iako su čelnici kluba htjeli otkupiti njegov ugovor od Wolfsburga za visoku odštetu od 11 milijuna eura, menadžer Andy Bara tvrdi da Brekalo ima drugačije planove za narednu sezonu.

Brekalo je ovog ljeta stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora, a Torino je bio i više nego zadovoljan s njegovim predstavama.. U 31 prvenstvenom nastupu upisao je sedam golova i dvije asistencije, ali cijeli posao je propao.

"Razumijem Torino koji je odlučio da ne želi kupiti igrača koji puno košta, koji nije sto posto siguran da želi ostati u klubu. Josip se osjećao ugodno u klubu, uvijek je davao sve od sebe, ali posao nije propao zbog novca", kazao je Bara pa objasnio:

"On nije htio veći ugovor. Njegove sumnje su bile isključivo sportske prirode. Torino sljedeće sezone neće igrati u europskom natjecanju, a on želi igrati Europu kako bi otišao na Svjetsko prvenstvo s hrvatskom nogometnom reprezentacijom", prenosi talijanski Tuttosport.

"Nada se potpisu za klub koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka ili neko drugo europsko natjecanje. Nakon sjajne sezone u Serie A, jednoj od najtežih liga u svijetu, mislim da će uskoro potpisati za takav klub", zaključio je Bara.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider