Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napao Allegrija

Velika zvijezda na izlaznim vratima Juventusa: ''Svaki put kad ne igra, dođe mi da plačem''

Paulo Dyabala mogao bi napustiti Juventus ove zime ako se nešto drastično ne promijeni.

Paulo Dybala i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema Mauriziju Zampariniju, predsjedniku bivšeg Dybalina kluba Palerma, argentinski napadač otići će iz Juventusa u zimskom prijelaznom roku.

''Uvjeren sam da će napustiti klub u siječnju'', poručio je Zamparini.

U tri ovosezonske utakmice u Serie A Dybala je jednu započeo u prvih 11, dok jednu utakmicu uopće nije zaigrao. Prema izvještajima iz Italije, Allegri je odlučio da ga ne koristi od samog početka zbog taktičkih razloga.

Njegovu situaciju dodatno je pogoršao i Cristiano Ronaldo, koji je također odigrao ulogu u ograničavanju Dybalinih minuta. Za predsjednika njegova bivšeg kluba Palerma nema dvojbe, trebao bi napustiti Juventus što prije.

''Prije dvije godine Paulu sam poslao poruku i savjetovao mu da ode u Španjolsku. Rekao sam mu: 'Idi tamo gdje se igra nogomet, nemoj ostati u Italiji.' Svaki put kad ne igra, dođe mi da plačem. Na klupi je zbog Allegrija'', izjavio je Zamparini za RMC Sport te nadodao:

''Ima nekoliko ponuda iz Engleske i Španjolske i mislim da će napustiti Bianconere. Juventus ima puno dobrih igrača i teško svi mogu igrati, ali to što Dyabala ne igra je pogreška i ne kažem to samo zato što je bio u Palermu. I prije ili kasnije to će učiniti.''

Dybala, koji se Juventusu priključio iz Palerma za 36 milijuna funti u 2015. godini, odigrao je samo 100 minuta u prve tri utakmice Serie A u novoj sezoni, a predsjednik njegova bivšeg kluba smatra kako mora napustiti redove talijanskog prvaka kako bi ostvario svoj potencijal na sličan način kako je Ibrahimović napustio Camp Nou jer je bio u sjeni Messija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider