Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo naprijed Čarli

Vatreni se vratili u standardni režim rada, obećavajuće novosti vezane uz Ćorluku

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rovinju se priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S posljednjim informacijama s priprema hrvatske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo javio se reporter Nove TV Milan Stjelja. Prvi dio priprema naše reprezentacije traje od subote u Rovinju i ovaj mini-ciklus će kulminirati utakmicom Hrvatska - Brazil koja se u nedjelju igra na Anfieldu.

Vatreni su se u ponedjeljak vratila svom standardnom režimu rada, treniranju iza zatvorenih vrata iako treba naglasiti da to i nije tako strogo s obzirom da ljudi koji dođu imaju mogućnost bez ikakvih problema pratiti cijeli trening.

Od važnijih vijesti valja istaknuti poboljšanje situacije vezane uz Vedrana Ćorluku koji je oba treninga odradio u cjelini, pa čak i onu igru iza dva gola.

Od ostalih stvari valja naglasiti kako se pričalo u taboru reprezentacije da je Lionel Messi u razgovoru za argentinske medije naglasio kako je vezni red najbolji dio naše reprezentacije. Razgovarali smo s Milanom Badeljom koji je član tog dijela momčadi, on je naglasio da je iza njega jedna čudna sezona.

Dok smo još čekali kako će se rasplesti priča oko odlaska ili ostanka Badelja u Fiorentini, jedan njegov reprezentativni suigrač saznao je svoju blisku budućnost. Ivan Strinić je potvrdio je kako će iduće tri sezone igrati za Milan što je jedan veliki iskorak u njegovoj karijeri, a samim time osnažuje i rejting cijeloj reprezentaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX