Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poraz koji boli

Neymar: "Hrvatska je najgori trenutak u mom životu, pet dana neprestano sam plakao"

Hrvatska je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala Brazil za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

Neymar (Foto: Afp)

Hrvatska je na putu do svjetske bronce izbacila Brazil i bacila u očaj Neymara koji se, kako priznaje, još uvijek nije oporavio od toga.

Brazilska nogometna zvijezda gostovala je u podcastu Que Papinho, u kojem je, između ostalog, govorio o emocijama nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Katru.

Vatreni su boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Brazilce kojima se predviđala borba za titulu svjetskog prvaka. Nakon što je Marquinhos pogodio vratnicu i poslao Hrvatsku u polufinale, Neymar je briznuo u plač.

Matija Frigan Rijeka prodala Frigana za milijunski iznos: Samo ga liječnički pregled dijeli od potpisa divider

"Iskreno, nakon Svjetskog prvenstva nisam se htio vratiti u reprezentaciju, ali vratio sam se jer sam ambiciozan. O svemu sam ponovno promislio, no nakon Katra nisam htio opet prolaziti kroz tu bol i patnju", rekao je Neymar pa nastavio:

"Pet dana neprestano sam plakao. Boli kad vam unište san, a više bih volio da nisam zabio, da je završilo 0:0 i da smo izgubili na penale, nego onakav način na koji smo ispali", otkrio je Neymar koji je svojim pogotkom doveo Brazil na korak do polufinala, ali onda se ukazao Bruno Petković i zabio za šokantno izjednačenje.

"Bio je to najgori trenutak u mojem životu, sve je izgledalo kao sprovod. Jedni plaču na jednoj, a drugi na drugoj strani. Bio je to osjećaj koji nikad više ne želim iskusiti", zaključio je Neymar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider