Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo koliko će zaraditi

Rijeka prodala Frigana za milijunski iznos: Samo ga liječnički pregled dijeli od potpisa

Matija Frigan, napadač mlade hrvatske nogometne reprezentacije, odlazi u Belgiju.

Matija Frigan na pragu je odlaska iz Rijeke. Samo ga liječnički pregled dijeli od potpisa za novi klub, Westerlo iz Belgije.

Klubovi su dogovorili sve uvjete transfera, a za odštetu kvarnerski će prvoligaš dobiti 6 milijuna eura, tvrdi Germanijak. Na Rujevicu je stiglo nekoliko ponuda za napadača mlade hrvatske reprezentacije, ali upravo je Westerlo bio najbrži i najkonkretniji.

Engleski Sunderland nudio je odštetu od 4 milijuna eura, ali u Rijeci su ocijenili da to nije dovoljno dobro. Veći novac od belgijskog prvoligaša nudio je Al Shabab, ali Frigan ne želi u Emirate.

Rudeš FOTO Hrvatski prvoligaš pretrpio veliku štetu nakon nezapamćene oluje divider

Upravo je 20-godišnji napadač bio najveći dobitnik prošle sezone na Rujevici, isprofilirao se kao jedan od najboljih mladih napadača lige, a zabio je 15 golova i tako stigao na radar nekolicine klubova.

Zimus je bio velika želja Dinama, ali klubovi se nisu uspjeli dogovoriti. Ostao je na Rujevici i odradio sjajnu polusezonu, što je povećalo apetite riječkog prvoligaša. Za svog su dragulja tražili, a čini se i dobili, 6 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider