Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tražena roba na tržištu

Mišković trlja ruke: Ponude za Frigana pršte na sve strane, može li im Dinamo parirati?

Uskoro bi Matija Frigan mogao napustiti Rijeku.

Matija Frigan (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell)

Rijeka je prošle sezone ušla katastrofalno u sezonu, brzo ispadanje iz Europe, a kasnije i produbljenje krize gurnulo je Rijeku na pretposljednju poziciju SuperSport HNL-a.

Nitko nije očekivao takav pad, tadašnji sportski direktor Palikuča pogriješio je sa svim pojačanjima, kao i predsjednik Mišković s izborom trenera. Zima je brzo došla i dugo željena pauza, Sergej Jakirović je preuzeo momčad i krenuo je nagli rast u proljetnom dijelu sezone.

El Arabi Hilal Soudani Soudani se teško ozlijedio pred europski ogled: Čeka ga operacija? divider

Najveći dobitnik nove Rijeke bio je Matija Frigan koji se isprofilirao kao najbolji mladi napadač HNL-a. Otvoreno je rekao Jakirović da ne vjeruje da će zadržati Frigana, šuškalo se o Dinamu, MLS-u, a danas stižu nove vijesti.

Predsjednik Mišković trlja ruke, očekuje se da će Rijeka inkasirati čak šest milijuna eura od transfera mladog reprezentativca.

Može li Dinamo toliko platiti?

Belgijski Westerlo ponudio je pet i pol milijuna eura za Frigana, Celta Vigo pet, a pristigla je i ponuda iz Emirata, Shabab Al Ahli nudi traženih šest milijuna eura.

Mišković nema ništa protiv ponude iz Emirata, ali Frigan ne želi otići u nogometnu egzotiku, već ostati u Europi. Celta Vigo izdvaja se kao najozbiljnija opcija, a predsjednik Rijeke još važe i pokušava transfer navući na željenih šest milijuna eura koji bi osigurali budžet Rijeke.

Dario Bel i Ivan Leko Sukob Leke i Bela na Superkupu: Trebaju li suci oštro kažnjavati trenere ili treba ostati draž derbija? divider

Gledajući situaciju u kojoj se Dinamo našao, teško da će Šimić i društvo biti spremni platiti toliku odštetu, ali nemojmo isključivati opciju razmjene igrača na relaciji Maksimir-Rujevica uz doplatu Dinama ako Petković napusti Modre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider