Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio Villarreal

Dambrauskas komentirao Livajinu formu: "I on je samo ljudsko biće"

U prvom HNL susretu pred domaćom publikom Hajduk je upisao pobjedu protiv Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka svladali su Lokomotivu s 2:1 u susretu 6. kola SuperSport HNL-a pred odlično ispunjenim Poljudom.

Nakon dvoboja trener splitskog sastava Valdas Dambrauskas nije bio previše zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi:

"Mislim da obje momčadi nisu zadovoljne, možemo igrati bolje. Nismo bili kreativni, možda je to i do terena. Lokomotiva je jaka momčad, teško je igrati s njima. Rekao sam u najavi, to je momčad protiv koje nitko ne želi igrati", rekao je pa se dotaknuo forme Marka Livaje:

gol expired Marko Livaja dobio posebnu nagradu uoči susreta s Lokomotivom divider

"Dobio je nagradu za najboljeg igrača i strijelca prošle sezone. On je najbolji igrač lige, ali i ljudsko biće. Neće svaku utakmicu zabiti hat-trick. On isto ovisi o momčadi. Ako mi nismo na razini, onda ni njemu nije lako. Dok imamo Livaju, bez obzira na ime protivnika u svakoj utakmici imamo što reći".

Pitali su novinari nakon utakmice trenera Hajduka koliko je zadovoljan s veznim redom, trebaju li mu pojačanja:

"Ne trebamo nove igrače, na svakoj utakmici tražimo rješenja. Mijenjamo formacije, igrače, rotiramo stopere, treba nam još vremena. Igra uvijek može biti bolja, ali bodove ne možeš vratiti", kazao je pa se osvrnuo na utakmicu s Villarrealom

Slijedi težak ispit protiv Villarreala

"Mislim da će u četvrtak biti drugačija utakmica, ali ne znam hoće li to biti dovoljno za nešto više. Sa zajedništvom, navijačima i Božjom pomoći nadamo se nečem posebnom".

"Atletico kao jedna od najboljih obrambenih momčadi nije uspjela zaustaviti Villarreal, a mi smo bili kritizirani. Ako ostavimo sve na terenu, uz malo sreće, vidjet ćemo. Vidio je ovaj grad, stadion čuda, zašto ne bi još jedno", rekao je pa otkrio hoće li napasti Španjolce na Poljudu:

gol expired Trener Lokomotive: ''Awaziem je poput Messija prebacio mog igrača'' divider

"Morat ćemo izvući iz sebe nešto što ne znamo da postoji. U prvih pola sata prve utakmice imali smo dobrih trenutaka u napadačkom segmentu. Ako zabijemo prvi, možda drugi mogu zabiti navijači. Ne mogu ništa obećati, samo da ćemo ostaviti sve na terenu", zaključio je Dambrauskas.

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige između Hajduka i Villarreala na rasporedu je u četvrtak, 25. kolovoza od 21 sat na Poljudu.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider