Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio susret

Trener Hajduka: "Lokomotiva nam je finale ove sezone. Kalinić? Vidjet ćemo"

Utakmica šestog kola HNL-a Hajduk - Lokomotiva igra se sutra od 21:05 na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Villarreala (4:2) u prvom ogledu play-offa Konferencijske lige, nogometaši Hajduka okreću se prvenstvenim obavezama. U susretu šestog kola SuperSport HNL-a ugostit će Lokomotivu na Poljudu.

Trener splitskog sastava Valdas Dambrauskas najavio je prvu prvenstvenu utakmicu Hajduka na domaćem terenu u ovoj sezoni:

"Lokomotiva je nezgodna momčad protiv koje nitko ne želi igrati. Brzi su, vole otvorenu igru, ne očekujem laganu utakmicu. Dosta smo emocija potrošili u Valenciji i vratili se u petak rano ujutro", kazao je trener pa dodao:

"Naučili smo dosta iz utakmice protiv Villarreala, sigurno je igračima koristilo igrati u takvom tempu. Trebamo što više takvih utakmica. Želimo da Hajduk svake sezone igra u Europi deset utakmica".

Kalinić pod upitnikom za Lokomotivu

No sada je potpuni fokus na prvenstvo i dvoboj protiv Lokomotive:

"Dobro su ušli u sezonu. Protiv Gorice su nezasluženo izgubili. Bez dobre utakmice protiv Lokomotive bit će nam teže igrati protiv Villarreala. Rekao sam igračima da je utakmica protiv Lokomotive najveće finale ove sezone".

gol expired Ivan Rakitić ne gubi nadu, otkrio kako Hajduk može srušiti Villarreal: "Sve je moguće" divider

Za kraj, Dambrauskas se kratko osvrnuo na stanje Nikole Kalinića, koji je zadobio neugodan udarac na utakmici protiv Villarreala, ali i stanje Marca Fossatija koji je ušao krajem dvoboja i poentirao s bijele točke:

"Vidjet ćemo još za Kalinić, glavno da ništa nije slomljeno. Fossati se polako vraća, imamo dovoljno igrača. Imamo još dva treninga do utakmice da složimo plan", zaključio je.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider