Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak zadatak

Ivan Rakitić ne gubi nadu, otkrio kako Hajduk može srušiti Villarreal: "Sve je moguće"

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige Hajduk - Villarreal igra se 25. kolovoza na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nogometašima Hajduka težak je zadatak u uzvratnom ogledu play-offa Konferencijske lige. Doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Villarreala (4:2), ali bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić vjeruje da sve nije gotovo.

Pratio je legendarni Vatreni teško gostovanje Hajduka u Valenciji. Četiri su puta Splićani vadili loptu iz mreže u prvom poluvremenu, ali dva postignuta pogotka nose dašak nade:

"U Splitu će biti bolje za Hajduk nego u Valenciji. Uz pun Poljud sve je moguće", kazao je Rakitić pa podijelio dojmove nakon prvog ogleda:

"Gledao sam utakmicu i mogu reći ono što svi znaju, Villlarreal je jedna od najboljih ekipa u La Ligi. Kada dignu ritam igre teško je Hajduku. Čak i u takvom sastavu kakav je ponudio Unai Emery, a to je bila skoro druga momčad sa svega dva, tri igrača iz prvog sastava. Imaju kvalitetu, svoj način igre i tako su u prvom poluvremenu dali četiri gola".

Rakitić otkrio kako zaustaviti Villarreal

Teško će Splićani nadoknaditi minus od dva pogotka, ali Rakitić vjeruje da uz pun Poljud sve može biti lakše:

"Ako se napuni Poljud, a ulaznice su rasprodane, ako igrači budu vjerovali u uspjeh, vjerujem da ih mogu stisnut u Splitu. Očekujem da će to biti drugačija utakmicu. Uz podršku navijača sve je moguće, treba vjerovati", kazao je Rakitić za Sportske novosti pa otkrio gdje Splićani trebaju tražiti svoju šansu:

Bright Awaziem Brat Hajdukovog igrača ukazao na detalj s utakmice protiv Villlarreala, ali nije se baš proslavio divider

"Treba ih stisnuti da ne gradi oni igru, oni žele voditi ritam utakmice. Posebno je važno isključiti Gerarda Morena, on je ključan za njihove napadačke akcije", zaključio je Rakitić.

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige igra se u četvrtak, 25. kolovoza na Poljudu s početkom u 21 sat.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider