Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutak nepažnje

Brat Hajdukovog igrača ukazao na detalj s utakmice protiv Villlarreala, ali nije se baš proslavio

Sporna situacija dogodila se pri kraju dvoboja Konferencijske lige između Villarreala i Hajduka.

Bright Awaziem (Foto: Instagram/Bright Awaziem/HNK Hajduk Split/Screenshot)

Nakon prvog ogleda play-offa Konferencijske lige u kojem su nogometaši Villarreala uvjerljivo svladali Hajduk s 4:2, oglasio se brat Hajdukovog nogometaša Chidoziea Awaziema i ukazao na zanimljiv detalj s dvoboja.

Radi se o situaciji u kojoj je Jani Atanasov izveo korner, a u borbi za loptu Dani Parejo rukom povukao za dres nigerijskog defanzivca. Promaknuo je taj detalj glavnom sucu utakmice, što je začudilo brata nigerijskog nogometaša koji se zapitao zašto se VAR nije uključio u ovoj situaciji.

No čini se da je i njemu promaknuo jedan detalj, a to je da VAR-a nije bilo na utakmici protiv Villarreala. Upravo je Bright Awaziem dao naslutiti, prije nekoliko tjedana, da bi njegov brat mogao potpisati za Hajduk.

Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić Modrić otkrio nepoznat detalj o Casemiru: Stalno je koristio jednu hrvatsku riječ na utakmicama divider

Zapratio je splitski klub na Instagramu, a to nije pak moglo proći ispod radara vojsci Hajdukovih navijača koja prati svaku promjenu na društvenim mrežama, ali i vijest o potencijalnom dolasku novog pojačanja na Poljud.

To se i dogodilo nekoliko dana kasnije, prvog dana kolovoza Awaziem je potvrđen kao novo pojačanje splitskog kluba. Stigao je na jednogodišnju posudbu iz redova portugalske Boaviste.

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige igra se u četvrtak, 25. kolovoza na Poljudu s početkom u 21 sat, a pred nogometašima Hajduka je težak zadatak...

Bright Awaziem Bright Awaziem (Foto: Instagram/Bright Awaziem/HNK Hajduk Split/Screenshot)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider