Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oprostio se od Brazilca

Modrić otkrio nepoznat detalj o Casemiru: Stalno je koristio jednu hrvatsku riječ na utakmicama

Brazilski veznjak Casemiro napustio je Real Madrid nakon devet godina i odlazi u Manchester United.

Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić (Foto: Afp)

Casemiro je i službeno potvrđen kao novi igrač Manchester Uniteda

Nakon što su gotovo cijelo ljeto pokušavali dogovoriti transfer Frenkieja De Jonga pa posljednjih tjedan, dva Adriana Rabiota, Crveni su vragovi povukli neočekivan potez i sve brzinski dogovorili s igračem bez kojeg je posljednjih godina vezni red Real Madrida bio gotovo pa nezamisliv.

Raspao se toliko opjevani trojac Casemiro,Luka Modrić i Toni Kroos, a upravo su kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i njemački veznjak poslali pismo u kojem su se emotivno oprostili od svog suigrača:

Modrićeva emotivna poruka Casemiru

"Dragi Casa, još se uvijek sjećam tvog debija za klub. Koliko si samo bio nervozan. Rekao sam ti da budeš miran, sad razmišljam o tome i gle kako se sve odvilo. Što si sve postigao. Bila je to i moja prva sezona i nijedan od nas nije mogao zamisliti što će nam nogomet pripremiti.

Postao si pravi vođa. Bio si uvijek tu za suigrače i navijače, uvijek ćemo te se sjećati.

Puno smo toga osvojili zajedno, ali sjećat ću se trenutaka koje nitko ne vidi. Uz svakodnevni rad u Valdebebasu, i prije svega šala, jer uvijek si bio dobro raspoložen, čak i u trenucima napetosti ili kad je bilo grešaka.

Taj osmijeh s tobom dao mi je mir. Baš kao kad se osvrnem iza sebe i vidim tebe, znam da ću čuti "njega, njega". Bio si najbolji tjelohranitelj na svijetu", otkrio je Modrić zanimljiv detalj u oproštajnom pismu od Casemira.

Kroos se našalio na Casemirov račun

Njemački veznjak u svom se pismu našalio na račun Brazilčevog neprestanog rada, ali i emotivno mu poručio da njihovo prijateljstvo zauvijek opstaje:

"S tobom, moj dragi Casa, bilo je nemoguće ne oznojiti se u bilo kojoj situaciji. Nisi nam dao da se opustimo ni u turskoj kupelji. Tamošnji susret bila je još jedna muka. Nekom si rekao da odlaziš, a već si imao spremne utege i sobni bicikl

Upozorenje za tvoje nove suigrače, s tobom je i turska kupelj bila teretana, a ljudima dopuštaš da legnu samo kad je vrijeme za trbušnjake.

Nedostajat ćeš mi, kao uzoran profesionalac, kao vrhunski igrač, kao borac koji me spasio nekoliko puta, ali prije svega kao dobar čovjek. Stvorili smo povijest, kakvo legendarno razdoblje.

Sada se naši sportski putevi rastaju, ali naše prijateljstvo opstaje. U to te mogu uvjeriti, želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro", poručio je njemački veznjak Casemiru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider