Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenađenje u manchesteru

United s Ronaldom pao na svom terenu: City u gostima pobijedio Chelsea

Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za Chelsea u porazu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 6. kola engleskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Manchester City je kao gost svladao europskog prvaka Chelsea sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Gabriel Jesus u 53. minuti. Nnakon što ga je pokušaj Cancela s više od 20 metara pogodio u stopalo u domaćem kaznenom prostoru, brazilski napadač se odlično zagradio i preciznim udarcem sa 14-15 metara pogodio donji desni kut nemoćnog Mendyja.

gol expired Žele smanjiti igranje glavom, a trener Spursa iznenadio izjavom: "Zato imamo zatvorene treninge" divider

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ovim porazom prepustio vrh ljestvice Cityju, oba sastava imaju po 13 bodova, ali City ima bolju razliku pogodaka.

Na 13 bodova ostao je i Manchester United koji je na svom Old Traffordu neočekivano izgubio od Aston Ville sa 1:0 (0:0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Hause u 88. minuti sjajnim skokom na prvoj vratnici nakon udarca iz kuta.

Imao je u sudačkoj nadoknadi United priliku iz kaznenog udarca spasiti se poraza nakon što je upravo Hausea pogodila lopta u ruku u kaznenom prostoru Ville. Loptu je uzeo Bruno Fernandes, ali ju je poslao visoko iznad grede.

gol expired Dani Alves donio novu odluku u svojoj karijeri: S 38 godina neće u mirovinu divider

Uz spomenuti trojca, 13 bodova ima i Liverpool koji će svoj dvoboj 6. kola igrati u gostima kod Brentforda od 18.30 sati.

Villa je s ova tri boda skočila na sedmo mjesto sa 10 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider