Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi Brazilac

United je tek počeo s pojačanjima: Novo traže u Barceloni

Manchester United želi u svoje redove dovesti Raphinhu iz Barcelone.

Raphinha i Neymar Jr. (Foto: Afp)

Prošle sezone u Manchester United stigao je Antony iz Ajaxa kao velika želja Ten Haga, no on nije opravda 95 milijuna eura uloženih u njegovo dovođenje. Četiri pogotka i dvije asistencije u 25 odigranih utakmica u Premier ligi jednostavno je premalo stoga u Unitedu gledaju kako se ponovno pojačati na poziciji desnog krila.

Alexander Volkanovski VIDEO Čudesni Volkanovski brutalno završio Rodrigueza i ostao standard u perolakoj kategoriji UFC-a divider

Bacili su oko na pomalo zaboravljenog Antonyjevog suigrača iz reprezentacije, Raphinhu. Slično kao i Antony, Raphina nikada nije ispunio svoj potencijal od odlaska u Barcelonu. U drugi plan je potpuno pao nakon oporavka Dembelea koji kod Xavija ima primat na poziciji lijevog krila. O njegovom transferu pričalo se i ranije ove godine, a tada je najzainteresiraniji bio PSG.

Prema španjolskim medijima, Manchester United je izrazio želju za dovođenje Raphinhe, što bi dobro došlo Barceloni da rastereti još malo svoj budžet.

Hrvatski ragbijaši Hrvatska ragbi reprezentacija pobjednik skupine: Nadomak su povijesnog uspjeha! divider

Barcelona je spremna pustiti Raphinhu ukoliko dođe ponuda u vrijednosti od 60 milijuna eura.

Prošle je sezone Raphinha je upisao 10 golova i svojim suigračima podijelio 12 asistencija u svim natjecanjima za katalonskog velikana, što je znatno bolji učinak od onoga koji je pružio Antony. Prednost Raphinhe što je već igrao u Premier ligi za Leeds tako da bi period prilagodbe bio minimalan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider