Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
juve trlja ruke

UEFA kaznila Cristiana Ronalda zbog vulgarne proslave pobjede nad Atleticom

UEFA je odrezala kaznu Cristianu Ronaldu za vulgarnu proslavu pobjede Juventusa nad Atleticom u osmini finala Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo - osveta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Disciplinska komisija UEFA-e kaznila je Cristiana Ronalda za vulgarnu proslavu pobjede Juventusa u osmini finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

Portugalac je zabio hat-trick, Juve je nadoknadio 0:2 zaostatak iz prve utakmice i izborio četvrtfinale, a Ronaldo je jedva dočekao "osvetu" za provokacije navijača Atletica iz prve utakmice i proslavu Diega Simeonea nakon postizanja drugog pogotka Atletica u prvoj utakmici.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Novi ludi preokret u Ligi prvaka: Juve na krilima nestvarnog Ronalda razbio i izbacio Atletico! divider

Podsjetimo, nakon što je označen kraj utakmice, Ronaldo je prema navijačima, u stilu Simeonea, gestikulirao da on i njegova momčad imaju još veća mu.. od momčadi Atletica. Za takvu proslavu UEFA je Ronaldu odrezala novčanu kaznu od 20 tisuća eura, što je s obzirom na njegove financijske mogućnosti - kikiriki.

Ono što je najvažnije za njega i Juventus, Ronaldo će biti na raspolaganju za prvu utakmicu četvrtfinala, u kojem Juve igra protiv Ajaxa. Prva utakmica na raspolaganju je 10. travnja, a uzvrat šest dana kasnije.

Cristiano Ronaldo - osveta (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo nije ostao dužan navijačima Atletica: Poput Simeonea vulgarno proslavio pobjedu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider