Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedi li zaista toliko?

U Realu opet ljuti na svoju najskuplju zvijezdu u povijesti: Nije napravio što i Modrić

Eden Hazard opet zadaje glavobolje čelnicima Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana u medijima diljem Europe pojavila se vijest da je Real zataškao pravu cijenu koju je platio, ili će tek kroz rate platiti, Chelseaju za transfer Edena Hazarda. Cifra od 100 milijuna bila je netočna, Hazard će Reala stajati čak 160 milijuna eura, a dosad je u London na račun Chelseaja otišlo već 115 milijuna.

Time je 29-godišnji Belgijac postao uvjerljivo najskuplji igrač u povijesti Real Madrida. No prošle sezone nikoga nije uvjerio da vrijedi toliko, čak ni onih 100 milijuna koliko su Realovi čelnici vješto plasirali u medije.

Nakon pojave trbuščića prošle sezone, pa ozljeda i lošije forme, sada su u Madridu opet ljutiti na svoju najskuplju zvijezdu. U Realu su se uoči početka nove sezone dosjetili kako bi svoje igrače nagovorili da se ne odazovu svojim reprezentacijama na startu Lige nacija.

gol expired Francuzi protiv Hrvatske svijetu predstavili novo čudo od djeteta: Zapamtite ovo ime divider

Modrić poslušao, Hazard nije

Nije samo 35-godišnji kapetan Vatrenih Luka Modrić poslušao savjet svojih poslodavaca. Učinio je to i mladi Martin Odegaard, koji se vratio s posudbe iz Real Sociedada. Nije se odazvao Norveškoj, koju sljedećeg mjeseca čeka okršaj sa Srbijom za plasman na Euro.

Hazard se nije pridružio tom pozivu Reala. I ne samo to, u dvije utakmice nije odigrao ni minute iako je Roberto Martinez najavio da će igrati barem u jednoj. Njegov suigrač Thibaut Courtois vratio se nakon pobjede u Kopenhagenu protiv Danske u Madrid, dok Hazard to nije htio učiniti iako tri dana kasnije nije zaigrao ni u Bruxellesu.

U Realu su preko bliskih medija pustili priču kako je Hazard izabrao Belgiju umjesto Reala uoči nastavka sezone. Očito su jako ljutiti iako se mnogi neće složiti s njihovom taktikom traženja od igrača i nacionalnih saveza da svoje zvijezde ''odmore'' od reprezentacija.

Real otvara sezonu 20. rujna u Baskiji, gdje na noge ide Real Sociedadu.

Pogledajte sve golove s utakmice Francuska - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider