Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema povratka u real

U Madridu tvrde: Real ne želi povratak Ronalda i zbog onog što je napravio Modriću

Madridska Marca piše kako nema istine u tome da se Cristiano Ronaldo vraća u Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih se dana, naročito u dijelu talijanskih medija, pojavila informacija kako se zbog novonastale situacije i krize Juventus želi riješiti Cristiana Ronalda. Također, kotrljala se i glasina kako ni Ronaldo nema više preveliku želju ostati u Juventusu, koji mu je prije godinu i pol financijski ispunio sve ono što Real nije htio.

Nakon što je viđen na El Clasicu, pojavila se špekulacija i kako se Portugalac želi vratiti na mjesto na kojem je proveo najljepše dane. Ronaldo ne može bez Reala, ali ni Real ne može bez Ronalda, pisalo se posljednjih tjedana.

gol expired Djevojka skinula rekord Cristiana Ronalda u trbušnjacima: "Dao je sve od sebe" divider

No madridska Marca, list blizak Realu, tvrdi kako na Santiago Bernabeuu ne razmišljaju vratiti svog donedavno najboljeg igrača i strijelca. Istina je kako je zvao Florentina Pereza, ali ne zbog povratka, nego zbog dolaska na El Clasico. Mislilo se da su odnosi zbog toga zatoplili, ali Portugalca navodno u klubu ne žele.

Sjećamo se što je napravio Luki

Kao najveći razlog navodi se prekid veza s bivšim suigračima koji je dosegnuo vrhunac kada je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu. Tada je, podsjećamo, Ronaldo slao signale putem svojih bližnjih kako je on zaslužio Zlatnu loptu, a ne Modrić te kako je Real bio taj koji je utjecao da se to ne dogodi.

U Madridu se okreću i stvaranju nove, mlađe momčadi i povratak 35-godišnjaka bio bi nelogičan potez.

Real također ne misli dati Ronaldu toliko novca koliko ima u Juventusu, oko 31 milijun eura zbog kojih je Juve sad u problemima. Čini se kako se u Madridu neće upustiti u novu avanturu s 35-godišnjom zvijezdom, Real je uvijek znao reći dosta legendama, čak i kada su mnogi bili protiv toga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider