Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napravila 34 više

Djevojka skinula rekord Cristiana Ronalda u trbušnjacima: "Dao je sve od sebe"

Svjetska rekorderka u utrkama na 800 metara Caster Semenya oborila je rekord Cristiana Ronalda u trbušnjacima.

Cristiano Ronaldo, trbušnjaci (Foto: Screenshot)

Cristiano Ronaldo nije dugo uživao u slavi nakon što je u svega 45 sekundi napravio 142 trbušnjaka. Portugalac je u videu radnog naslova "Living room Cup" izazvao sve da pokušaju skinuti njegov rekord u trbušnjacima. Radi se o posebnoj vježbi u kojoj se moraju dotaknuti stopala dok se noge drže u zraku, a ruke su u potpunosti ispružene.

Njegov rekord oborila je djevojka, a napravila je čak 34 trbušnjaka više. Riječ je o atletičarki Caster Semenyji, svjetskoj rekorderki u utrci na 800 metara.

Letizia Paternoster I ona se odazvala popularnom izazovu: Teško je bilo ostati koncentriran na brojenje

"Hvala Cristianu Ronaldu za izazov. Dao je sve od sebe", napisala je pored videa koji je objavila.

Južnoafrička atletičarka i dalje hoda po sudovima kako bi se izborila za svoja, ali i prava svih drugih atletičarki koje imaju prirodno povišenu razinu testosterona u sebi. Međunarodna atletska organizacija već je dva puta mijenjala pravila o razini testosterona kod atletičarki, isključivo na štetu Semenye.

Tony Ferguson i Justin Gaethje UFC održao svoju riječ: Ipak je složen opaki event s jednom borbom za naslov prvaka

Nakon što je bila primorana propustiti Svjetskog prvenstvo u Dohi prošle godine, Semenya je rekla da će se nastaviti boriti za svoja prava, ali je isto tako izjavila da je mentalno i psihički slomljena. U jesen se prebacila na nogomet te trenutačno nastupa za JVW FC u južnoafričkoj ženskoj nogometnoj ligi.

Radomir Antić Preminuo legendarni Srbin koji je vodio Real, Barcelonu i Atletico Madrid

 

Nastavi čitati