Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nedjelju Osijek na Poljudu

Tudor komentirao novu pljusku Hajduku: Ne odustaje od Lige prvaka, ali...

Hajduk je doživio jubilarni 10. prvenstveni poraz u sezoni 2019./2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U šestoj utakmici nastavka sezone prekinute zbog pandemije koronavirusa Hajduk je doživio već treći i ukupno 10. prvenstveni poraz.

Ovog puta nije bila riječ o neizvjesnoj utakmici do samog kraja (kao što je to bio slučaj na posljednjem gostovanju kod Lokomotive), nego je Gorica potpuno dominirala i zasluženo uzela sva tri boda, ne dovodeći svoju trijumf u pitanje.

Splićani jesu bili oslabljeni, bez dvojice kartoniranih i petorice ozlijeđenih igrača, ali to je nikakav alibi i slaba utjeha njihovim navijačima.

gol expired Gorica uvjerljivom predstavom pobijedila Hajduk i izgurala ga s drugog mjesta divider

Trener Igor Tudor u komentaru utakmice čestitao je domaćinima na pobjedi:

"Bilo je previše ovo za našu mladost protiv dobre, iskusne Gorice. Čestitam im na pobjedi, a mi se okrećemo budućnosti. Čeka nas utakmica s Osijekom. I dalje je sve u našim rukama, idemo ih pobijediti. Imali smo puno izostanaka, ali nije stvar u sustavu. Za ovu našu mladost to je bilo previše. Ovo nam je lekcija, za dobivanje utakmice treba nešto više."

Porazom u Velikoj Gorici Hajduk se udaljio od druge pozicije koja će na kraju sezone voditi u kvalifikacije Lige prvaka. Tudor se još ne predaje, ali s obzirom na pakleni raspored (doma Osijek i Rijeka, vani Dinamo i Inter Zaprešić), bit će Hajduku vraški teško dokopati se tog drugog mjesta.

"Vrlo je važno pobijediti i ostati u utrci. Treba se dobro pripremiti. Igramo kod kuće, ući će pet novih igrača koji daju različitu težinu momčadi, koja je u ovom trenutku najvažnija", zaključio je Tudor.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider