Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan od najboljih

Tudor nahvalio Srbina: "Mogao bi ove sezone zabiti 25 do 30 golova"

Hrvatski trener Igor Tudor nahvalio je Srbina Dušana Vlahovića.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Hrvatski trener Igor Tudor uoči 8. kola Serie A i dvoboja Juventusa i Lazija dobio je poziv za komentar susreta, a čovjek koji je nekoć nosio dres Stare dame i trenirao rimske svijetlo plave iskoristio je to kako bi nahvalio srpskog napadača.

"Ne želim dijeliti savjete nekome tko zna raditi svoj posao kao što je direktor Juvea Cristiano Giuntoli, ali izabrao je pravog trenera za Juventus i doveo Vlahovića. Dušan je, smatram, jedan od najboljih napadača u ligi. Možda ponekad nije precizan, ali zabio je dosta golova, a još će se nazabijati. Mislim da ove sezone može zabiti 25 do 30 komada“, poentirao je Tudor u Tuttosportu.

Dušan Vlahović Dušan Vlahović (Foto: Afp)

Tudor je tu pretpostavku, nagađamo, izvukao iz posljednje tri utakmice srpskog napadača u kojima je bio strijelac, Cagliariju, Leipzigu i Genovi ubacio čak pet komada. Slijede mu okršaj bivših klubova Igora Tudora u subotu od 20:45 kad će Juventus dočekati Lazio.

Torinezi u taj susret ulaze neporaženi, s tri pobjede i četiri remija, bit će to okršaj treće i četvrte momčadi Serie A.

Igor Matanović Kritičari udaraju: Je li Matanović zaslužio biti ispred Budimira i Petkovića i koji je Dalićev kriterij? divider

Belinda Benčić Belinda Benčić se vratila na posao samo šest mjeseci nakon što je postala majka divider

Borac - Zlatibor VIDEO Srbi neko vrijeme igrali sa šest igrača na terenu! Aco: "Ovo je za Guinnessa“ divider

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX