Tenis
SPORTOVI
Tenis
''vidjet ćemo''

Belinda Benčić se vratila na posao samo šest mjeseci nakon što je postala majka

Krajem travnja ove godine rodila je kći Bellu, čiji je otac Belindin dugogodišnji partner.

Belinda Benčić (Foto: Afp)

 Olimpijska pobjednica iz Tokija 2021., 27-godišnja švicarska tenisačica slovačkog porijekla Belinda Benčić, šest mjeseci nakon što je postala majka nastupit će na dvoranskom ITF W75 turniru u Hamburgu koji je na rasporedu od 28. listopada.

"Iznimno sam uzbuđena zbog ovog nastupa u Hamburgu i vrlo sam zahvalna za pozivnicu", izjavila je Benčič koja je posljednji nastup imala na WTA turniru u San Diegu, u rujnu 2023., a na ITF World Touru nije zaigrala od 2018.

Krajem travnja ove godine rodila je kći Bellu, čiji je otac Belindin dugogodišnji partner i kondicijski trener, slovački nogometaš Martin Hromković.

"Ovo će biti dobar test koji će mi pokazati na čemu moram raditi kako bih početak sljedeće sezone dočekala u vrhunskoj formi. Želim vidjeti i kako ćemo, s Bellom uz nas, uspjeti uskladiti svakodnevne obveze na turniru", dodala je Benčić.

Švicarskoj reprezentativki će ovaj nastup poslužiti i kao test uoči nastupa u Billie Jean King Cupu sredinom studenoga, kad će Švicarska u Bielu igrati protiv reprezentacije Srbije.

"Još uvijek nisam na vrhuncu forme ni igrački, ni fizički, ali osjećam se doista dobro i spremna sam za natjecanje", poručila je nekadašnja 4. tenisačica svijeta i osvajačica sedam naslova na WTA Touru.

Uplakani Michael Jordan ulazi u Kuću slavnih (Foto: AFP) Šokantna vijest: Nevjerojatan obrat u slučaju ubojstva oca Michaela Jordana divider

Serena Williams Teško prepoznatljiva Serena Williams završila na operaciji zbog izrasline na vratu veličine grejpa! divider

Paul Pogba Spreman je odreći se milijuna samo da se vrati: ''Vodio sam djecu u školu, a nisam mogao ući'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX