Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
juve zna kako s cristianom

Tri razloga zbog kojih Ronaldo prelazi u Juve: Modrićeva reakcija Španjolcima potvrdila glasine

Cristiano Ronaldo bio je tema i na jučerašnjem treningu hrvatske reprezentacije u Sočiju...

Ronaldo daje gol Juventusu škaricama (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić slatko se nasmijao kada ga je pri izlasku na travnjak hrvatskog kampa u Sočiju španjolska novinarka upitala odlazi li Cristiano Ronaldo iz Real Madrida.

Naravno da je španjolska novinarka znala kako su male ili nikakve šanse da će Modrić nešto više reći o tome u trenutku dok počinje trening hrvatske reprezentacije, ali probala je dobiti bilo kakvu reakciju. I uspjela je.

Luka Modrić potvrdio da Ronaldo odlazi?

Otkad je La Roja ispala sa Svjetskog prvenstva, španjolski mediji vratili su se klupskim pričama i uglavnom su koncentrirani na „mercato“. Mundijal je praktički u drugom planu. Glavna je tema Ronaldov transfer u Juventus, a Modrić zacijelo nešto zna o tome.

Bili smo uz ogradu na dva-tri metra od španjolske ekipe u trenutku dok je Modrić izlazio na travnjak, točno ispred ulaznih vrata improvizirane press-dvorane. Zajednički zaključak bio je da se iz Modrićeve reakcije ipak nešto može iščitati.

S obzirom na to da je pitanje bilo iznenadno, logično bi bilo da je Modrić odmah instinktivno odgovorio negativno, ako u tom dimu doista nema vatre. Međutim, vidjelo se da je Modrić na trenutak zastao i promislio, a onda se nasmijao. Zašto ne bi rekao da ne odlazi ako stvarno ne odlazi i ako je cijela priča izmišljena?

Kako god, okupljeni španjolski novinari prilično su uvjereni da Ronaldo napušta Real i da najvjerojatnije prelazi u Juventus. Slažu se da su se odnosi između Ronalda i predsjednika Florentina Pereza toliko pogoršali da je teško očekivati izmirenje, ali i da ništa nije nemoguće kada su njih dvojica u pitanju.

Cristiano je uvrijeđen i ljutit na Real

Ronaldo je uvrijeđen jer mu Real nije dao povišicu koju je očekivao, a još veći iznos spreman je ponuditi Neymaru. To je bila kap koja je prelila čašu.

Kako nam kažu španjolski novinari, navodno je već dulje vrijeme u stalnim kontaktima sa šefom Juventusa Andreom Agnellijem, koji mu je ponudio 120 milijuna eura neto za četiri godine ugovora. Real je u zadnji trenutak izjednačio ponudu, ali spekulira se da je Ronaldo već dao riječ Agnelliju i da ju ne namjerava pogaziti.

Španjolski mediji pišu da su se predstavnici Reala i Ronaldovi zastupnici sinoć sastali i dogovorili uvjete rastanka. Real navodno traži stotinu milijuna eura odštete, a Juventus je to spreman platiti.

Tri razloga zbog kojih baš Juventus!

Zašto Ronaldo želi baš u Juventus? Osim financijske ponude koja je, naravno, ključ cijele priče, impresionirao ga je i pristup Juventusova šefa Agnellija, koji ga navodno zivka po cijele dane i obasipa epitetima. Navodno započinje sve razgovore s rečenicom:

„Jesam li dobio najboljeg nogometaša na svijetu?“

Talijanski magnat očito zna kako s Ronaldom, pušta mu glazbu koja je mila njegovim ušima, a ovaj se topi poput kriške maslaca na vreloj ploči. Agnelliju nije bilo teško uvjeriti Ronalda da će u Torinu biti mažen, pažen i obožavan.

Ronaldu je ostala u pamćenju reakcija Juventusovih navijača nakon što je postigao onaj već opjevani gol škaricama. Sam je priznao da mu suparnički navijači nikada nisu priredili takve ovacije. Takvo što na gostovanjima nikada nije doživio.

I treći razlog zbog kojeg Ronaldo želi baš u Juventus jest sportski aspekt cijele priče. Juventus posljednjih godina raste i malo mu nedostaje da napravi posljednji korak i konačno osvoji Ligu prvaka. Ronaldo očito misli da bi baš on mogao biti slatki šlag na već ukusnoj torti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider