Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drama na vrhuncu

Sudbonosni sastanak u Madridu: Znakovita Ronaldova poruka, bivši direktor Juvea tvrdi da je već potpisao

Drama vezana za transfer Cristiana Ronalda bliži se svom vrhuncu, a mediji u Italiji i Španjolskoj i dalje špekuliraju.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Navijači Reala i Juventusa su na iglama, baš kao i vojska obožavatelja Cristiana Ronalda. Situacija je zbilja dramatična i sve je izglednije kako Portugalac nakon devet sezona u bijelom dresu vjerojatno napušta Santiago Bernabeu.

Sve je otišlo toliko daleko da bi se ostanak u Realu okarakterizirao kao ''veliki preokret''. No ni to nije nemoguć scenarij jer mnogi još uvijek vjeruju kako je to tek vrhunac ''rata blefova'' između Ronalda i Realovog predsjednika Florentina Pereza.

No talijanski i španjolski mediji pišu kako je svakim satom on sve bliže selidbi podno Alpa. Poznata emisija El Chiringuito, koju svi danas citiraju, plasirala je informaciju kako je sinoć u Madridu održan sastanak između Pereza i superagenta Jorgea Mendesa, koji je i začetnik ideje o odlasku u Juventus.

Preko njega je Ronaldo poručio Perezu kako je umoran od borbe te kako ne želi nastaviti ovaj rat. Predsjednik navodno nije pao na blef, kao i svih ovih mjeseci u kojima je Ronaldo uporno tražio drastično povećanje plaće koje bi ga približilo Neymaru i Messiju. Dio tabloida poput Don Balona piše kako je Perez ipak izjednačio ponudu Juventusa, no njima malo tko vjeruje.

Odgovor Perezu je odlazak u klub za koji ne vrijedi astronomska klauzula

Ronaldov odgovor je odlazak u Juve, u klub za koji ne vrijedi astronomsko klauzula kao za primjerice odlazak u Barcu ili engleske bogataše. S talijanskim gigantom plaću je već dogovorio. Bit će 30 milijuna eura godišnje i tako sljedeće četiri sezone.

Juve nudi Realu 100 milijuna eura, a neki spominju i 120. Sitniš za današnje doba. U Madridu, naravno, nisu sretni jer su planirali Cristiana unovčiti za najmanje dvostruko više. Navodno je ostalo sve samo na dogovoru klubova.

U međuvremenu, zloglasni Luciano Moggi, bivši direktor Juventusa ispalio je na Twitteru kako je po njegovim informacijama Ronaldo već potpisao neku vrstu ugovora s Juventusom te kako je liječničke preglede obavio u Munchenu. Kaže kako je to saznao ''od vrlo važnih ljudi'', no Moggi možda smo želi pažnju.

Nije više nemoguć niti jedan scenarij. Ronaldo i Perez već dugo vremena igraju partiju pokera, no čini se kako se trenutno dijele posljednje karte. Možda već večeras na novom sastanku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider