Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jurio po autocesti

Nesvakidašnja situacija: Hrvatski trener s očevog sprovoda sjeo u automobil i stigao na utakmicu

35. kolo Hrvatski Telekom Prve lige otvoreno je dvobojem u Puli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Slaven Belupa i dalje strepe za ostanak u HNL-u, nakon što su u susretu 35. kola poraženi na gostovanju kod Istre 1961 u Puli.

Farmaceutima je na stadionu Aldo Drosina trebao jedan bod kako bi i matematički osigurali prvoligaški status prije posljednjem kola u kojem će biti domaćini Varaždinu. Nisu uspjeli, Puljani su ih pobijedili s 1:0 i zakomplicirali situaciju na dnu.

Kuriozitet s tog dvoboja je da je Koprivničance u Puli s klupe ipak vodio trener Tomislav Stipić. Njemu je u srijedu preminuo otac, a posljednji ispraćaj bio je ove subote s početkom u 11:00 u Omišu. Stipić je bio na sprovodu svog oca te je poslije toga sjeo u automobil i uspio stići u Pulu na utakmicu koja je započinjala u 17:00.

Njegovi igrači nisu mu uspjeli koliko toliko popraviti raspoloženje:

"Ne znam, jednostavno ovo je peta utakmica gdje nam je trebao taj jedan lucky punch, jedan bod nam je bio dovoljan, a mi ga nismo uzeli. Već nekoliko puta nam se događaju iste stvari… Maksimalno smo se ispraznili u ovom nedavnom periodu, nešto sad moramo poduzeti da u posljednjem kolu protiv Varaždina damo sve od sebe da napravimo sa stavom, s nivoom kako zapovijeda situacija", izjavio je poslije utakmice Stipić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider