Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener, ali i vatreni navijač

Trener izveo šou, ovo je čekao cijeli život: Velikanu donio trofej, pa zapjevao iz sveg glasa na presici

Baskijskog stratega obuzele su emocije nakon trenutka koji je čekao cijelu igračku i trenersku karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Žestoki baskijski okršaj u zaostalom finalu Kupa kralja od prošle sezone pripao je Real Sociedadu, koji je s 1:0 pobijedio ljute rivale Athletic Bilbao. Real Sociedad tako je osvojio prvi trofej nakon 1987., kada su osvojili isto natjecanje.

Pobjeda je još slađa jer je došla protiv Athletica. Rivalstvo baskijskih velikana jedno je od najžešćih u španjolskom nogometa, nimalo ne zaostaje za El Clasicom.

Pobjeda je bila posebno emotivna za trenera La Reala Imanola Alguacila. Ovaj bivši desni bek rođen je u blizini San Sebastiana, a Real Sociedad klub je u kojem je proveo većinu života. Stigao je u mlađim kategorijama, igrao devet godina u seniorima, pa se zatim, nakon kraja karijere, vratio kao trener.

gol expired Kovačićeve riječi odjeknule Stamford Bridgeom, uvrijedio je suca: "Srami se" divider

Počeo je u mlađim kategorijama prije 10 godina i polako se probijao sve do A-sastava, koji vodi od 2018. Sada je dočekao svoj prvi trofej uopće u karijeri, i to sa svojim La Realom protiv ljutih rivala.

Ne treba stoga čuditi što su emocije savladale baskijskog stratega koji je napravio pravi šou na press-konferenciji. Skinuo je sako, obukao dres, uzeo šal i iz sveg glasa zapjevao klupksu navijačku pjesmu. Trenutak za pamćenje, pogledajte...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider