Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez kluba je

Trebao je naslijediti Messija, odbio je Srbiju, a sada se prebacio u drugi sport

Bojan Krkić nedavno je prekinuo suradnju s Vissel Kobeom zbog ozljede.

Bojan Krkić (Foto: Afp)

Bojan Krkić, španjolski nogometaš srpskog podrijetla, trebao je biti nova zvijezda Barcelone. Svi su mu predviđali blistavu karijeru, debitirao je sa 17 godina i 19 dana i tako srušio rekord Lionela Messija.

Međutim, nikad nije došao ni blizu argentinskom čarobnjaku koji je ispisao nogometne stranice. Teško se nosio s ogromnim pritiskom i očekivanjima, a to se vrlo brzo odrazilo na njegovu karijeru.

Mateo Kovačić VIDEO Kovačić oduševio Engleze, a svi izdvajaju jedan detalj: Izigrao je Modrićeva nasljednika divider

Iz katalonskog kluba odlazio je na brojne posudbe diljem Europe, ali nigdje se nije uspio zadržati. Posljednjih godina karijera mu je u strmoglavom padu, nosio je dres Montreala i Vissel Kobea, s kojim je prekinuo suradnju prošlog mjeseca.

Otad je bez kluba i odlučio se baciti se u posve drugi biznis, u rodnoj Barceloni pokrenuo je proizvodnju posebnih bicikala za brdske utrke, i to u suradnji s bivšim suigračem Andresom Iniestom.

Glavna Dinamova loža u Maksimiru Nemoralne ponude dan prije Skupštine Dinama: Telefoni gore, Boysi moraju biti spremni na prevare i laži divider

Zasad su proizveli tek jedan model, a cijena mu je viša od 7 tisuća eura.

"Kada sam ušao u ovaj projekt, znao sam da ću se nastaviti baviti biciklizmom. To je dobar način da spojite sport i druženje. Uskoro bih se mogao natjecati u utrkama i pripremam se za takvo nešto. Uvijek sam volio taj sport, a prethodnih pet godina time se ozbiljno bavim", kazao je Krkić u razgovoru za španjolski AS.

Inače, Krkić je na stolu imao ponudu srpske nogometne reprezentacije, ali ju je odbio kako bi mogao igrati za Španjolsku. Na kraju je upisao tek jedan nastup za izabranu španjolsku vrstu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider