Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
smjena generacija

Real se sprema za život poslije legendi: Kraljevski klub želi tri megazvijezde za novu supermomčad

Real Madrid želi Judea Bellinghama, Alphonsa Daviesa i Kyliana Mbappea.

Real Madrid (Foto: Screenshot)

Nogometaši Real Madrida ovo bi ljeto mogli ostati bez nekoliko veterana ne produlje li ugovore s igračima poput Modrića, Kroosa i Benzeme, a na njihovo mjesto željeli bi dovesti tri kapitalca – Judea Bellinghama, Kyliana Mbappea i Alphonsa Daviesa.

Zvuči skupo, osobito transfer najskupljeg svjetskog nogometaša Kyliana Mbappea, ali francuski napadač u ugovoru ima klauzulu prema kojoj može popisati za klubove izvan Francuske potpuno besplatno poslije siječnja 2024. godine.

Luka Modrić Tko je Modrićeva čudotvorka: Liječi kremom od kobilje posteljice, optužuju je da je šarlatanka, ali sportaši je obožavaju divider

Sky Sports News potvrdio je kako je Mbappe lani potpisao trogodišnji ugovor s PSG-om prema modelu dva plus jedan, što znači da je treća godina u njegovu ugovoru opcionalna i ovisit će o njemu želi li ga produljiti.

Kako stvari sada stoje, na ljeto će ući u posljednju godinu ugovora, a to znači da ga zainteresirani mogu početi snubiti već od siječnja sljedeće godine, odnosno već od prvog mjeseca 2024. godine može potpisati predugovor s novim poslodavcem.

Luka Modrić Prekrasna Modrićeva gesta, došao je gledati kćer pa izveo gospodski potez divider

Također, već su duže vrijeme zainteresirani za Judea Belllinghama, veznjaka dortmundske Borussije, a s njim su pregovori već bili u naprednoj fazi, međutim još nema službene komunikacije među klubovima o odšteti.

Engleski mediji tvrde kako ga dortmundska Borussija neće htjeti pustiti ovo ljeto i očajnički bi željela produljiti postojeći ugovor koji istječe 2025. godine, ali španjolski mediji dodaju kako bi ga mogli ovo ljeto dobiti za odštetu manju od 100 milijuna eura.

Real Madrid Real ostaje bez tajnog oružja za Man City? Ancelotti pokušao smiriti navijače, ali… divider

Real Madrid ispituje tržište i za lijevog beka, a kako stvari sada stoje, prva im je opcija branič Bayerna Alphonso Davies. Ove sezone na toj poziciji igrali su Ferland Mendy i priučeni veznjak Eduardo Camavinga, ali željeli bi ojačati taj dio momčadi klasom kojem je to prirodna pozicija.

No ni on neće biti jeftin, odšteta bi trebala biti oko 70 milijuna eura jer ima važeći ugovor još dvije godine.

Real Madrid Real Madrid (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider